Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Περιπολικά για την αστυνομία ζητάει ο Τσαβδαρίδης- Αστυνομικούς να τα οδηγήσουν;

Με δελτίο τύπου του γραφείου του ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ Λ. Τσαβδαρίδης ενημερώνει τους Ημαθιώτες ότι κάνει ενέργειες ώστε να ενισχυθεί επιχειρησιακά η αστυνομία του νομού ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει το ολοένα και αυξανόμενο έγκλημα.
Στην επιστολή του προς τον...
υπουργό Δένδια λέει ότι χρειάζονται καινούργια αυτοκίνητα.
Ωστόσο, ο βουλευτής παραλείπει να αναφερθεί στο γεγονός ότι η δύναμη των αστυνομικών τμημάτων έχει λιγοστέψει και ότι χρειάζεται ενίσχυση.
Παραλείπει να πει ότι ο ίδιος ως βουλευτής έχοντας το δικαίωμα να αποσπάσει στην υπηρεσία του έναν αστυνομικό επέλεξε έναν από το ΑΤ Πλατέος που μονίμως βρίσκεται με έλειμμα προσωπικού. Το γεγονός ότι ο αποσπασμένος αστυνομικός είναι ο ίδιος που είχε και την διετία 2007-09 όταν ήταν και πάλι βουλευτής δε λέει απολύτως τίποτα. Θα μπορούσε ο Λ. Τσαβδαρίδης να ενεργήσει ώστε όχι μόνο να γίνει η αναπλήρωση του εν λόγω αστυνομικού αλλά να ενισχυθεί κι άλλο το ΑΤ Πλατέος που κυριολεκτικά φυτοζωεί τα τελευταία χρόνια για να μην πω από την ώρα που ιδρύθηκε και λειτουργεί.

Η επιστολή του βουλευτή στον υπουργό δημόσιας τάξης είναι:

"Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Με αφορμή το μείζον ζήτημα της μεγάλης αύξησης της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας, που ως τελευταίο επεισόδιο είχε τον καταιγισμό πυροβολισμών από διαρρήκτες ενάντια σε πολίτες και όργανα της αστυνομίας στη Νέα Νικομήδεια του Δήμου της Βέροιας στις 11 Δεκεμβρίου 2012 και στο ανθρωποκυνηγητό που στη συνέχεια εξαπέλυσε η Αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών, γίνεται απολύτως κατανοητή η αδήριτη ανάγκη άμεσης βελτίωσης της επιχειρησιακής ικανότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, με στόχο την αποτελεσματικότερη δυνατή προάσπιση του ύψιστου δικαιώματος της ασφάλειας των πολιτών.

Ως εκ τούτου, σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης μας στο γραφείο σας κατά την διάρκεια της οποίας σας είχα εκθέσει λεπτομερώς το φλέγον ζήτημα της παλαιότητας των οχημάτων που διέθετε και διαθέτει η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, καθώς και την επιτακτική ανάγκη παραλαβής οχημάτων νέας τεχνολογίας τα οποία θα ενισχύσουν την αποδοτικότητα του επιχειρησιακού της ρόλου, την ταχεία παρέμβαση της και την ικανότητα καταδίωξης των κακοποιών, επανέρχομαι με την παρούσα επιστολή στο αίτημα μου να μεριμνήσετε για την απόσπαση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας των 3 οχημάτων μεγάλης ιπποδύναμης που επί του παρόντος βρίσκονται παροπλισμένα στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας που προσφάτως διεκόπη η λειτουργία του.

Με τον τρόπο αυτό κ. Υπουργέ, είμαι πεπεισμένος ότι θα δοθεί μία βαθιά επιχειρησιακή ανάσα στη Διεύθυνση της Αστυνομίας στην Ημαθία, που θα εντείνει το αξιόμαχό της και παράλληλα θα βελτιώσει τον προληπτικό και κατασταλτικό της ρόλο στην αντιμετώπιση του εγκλήματος στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας.

Με τη βεβαιότητα ότι θα δείτε με ευαισθησία το σχετικό αίτημα, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Τσαβδαρίδη , πλακα μας κανεις? Αφου παραμένουμε στο ευρώ τι να τα κάνεις τα περιπολικά? Να μείνουμε στο ευρώ να σε νοιάζει , τα υπόλοιπα άστα στην τύχη τους....

Ανώνυμος είπε...

Ο λύκος και αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε την γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του. Ακολουθώντας την πάγια τακτική παρελθόντων ετών, τακτική και (ορθή μόνο για αυτόν) μας έχει ζαλίσει με τις ανούσιες ανακοινώσεις του. Γιατί Λάζαρε θα έπρεπε να κάνεις και ένα δελτίο τύπου και να μου λες πως θα ζήσω με 580 ευρώ, να πληρώσω τα χαράτσια που εσύ ψήφισες, να μου πεις γιατί εξαπάτησες τον πατέρα μου και του μείωσες την σύνταξη, να μου πεις για το τεράστιο πρόβλημα τις ανεργίας , για τα συσσίτια , για το ξεπούλημα τις Πατρίδας μου, και για όλα τα δεινά που μας έφερε η Κυβέρνηση του που πιστά υπηρετεί. Αλήθεια Λάζαρε γιατί στερείς τον Αστυνομικό από τους πολίτες? Τι φοβάσαι? Δεν είσαι λαοπρόβλητος Βουλευτής? Αλλά να σου θυμίσω πως δεν θα είσαι πάντα Βουλευτής, έχεις ημερομηνία λήξεως και μάλιστα πολύ γρήγορα θα είσαι ένα εφιαλτικό παρελθόν.