Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑΟΥΣΑ- Η "Πρωτοβουλία" για τις μελλοντικές δράσεις της

Σε συνεδρίασή της η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας εξέτασε τη γενικότερη και τοπική πολιτική κατάσταση.
Η «Πρωτοβουλία», βλέποντας την αντεργατική πολιτική κυβέρνησης - τρόικας και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, θα συνεχίσει την κινηματική της δράση ενωτικά. Μετά τις γιορτές προτίθεται να συνδιοργανώσει με κάθε φορέα που το επιθυμεί, δύο εκδηλώσεις. Μία για... το ξεπούλημα και καταστροφή της γης και της ζωής των κατοίκων σε διάφορα μέρη της Β. Ελλάδας για την εξόρυξη χρυσού από ξένα και ελληνικά μονοπώλια. Η γνώση, η εμπειρία και οι αγώνες των κινημάτων εκεί θα είναι πολύ χρήσιμα για το κίνημα ενάντια στις ανεμογεννήτριες που πρέπει να δημιουργηθεί στην περιοχή μας.
Η δεύτερη αφορά τους αγώνες που δίνουν οι εργαζόμενοι σε διάφορα εργοστάσια που είναι σε κατάληψη.
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία θεωρεί πολύ σημαντικό που επιτέλους και άλλοι φορείς και μάλιστα της σχολικής κοινότητας, ασχολούνται με το ρατσισμό. Έτσι θα είναι παρούσα στην εκδήλωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου γυμνασίου την Κυριακή στην «Εστία Μουσών», με ομιλήτριες την Μουσκεφτάρα Τασούλα και Βάχλα Κατερίνα με θέμα τη σχολική βία και το ρατσισμό και την αντιμετώπισή τους.
Επίσης η «Πρωτοβουλία» υποστηρίζει την υπέροχη αντιναζιστική κωμωδία «Καλή Λευτεριά» που ανεβαίνει το Σάββατο ώρα 8 μ.μ. στην κοινότητα της Επισκοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: