Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Εκλογές στον Σύλλογο υπαλλήλων ΟΤΑ- Υπάρχει ή είναι σύλλογος "σφραγίδα"; ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Την προηγούμενη βδομάδα έγιναν εκλογές για να αναδειχτεί το νέο ΔΣ. του Συλλόγου Υπαλλήλων στους ΟΤΑ Ημαθίας. Σύμφωνα με τα πανομοιότυπα ρεπορτάζ (;) που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό τύπο αναδείχτηκαν οι εξής για το νέο ΔΣ:

Δαλιγκάρος Σωκράτης, Χειμώνας Αθανάσιος, Γκετσίδης Νικόλαος, Χαϊτίδης Αναστάσιος, Σαζακλίδης Δημήτριος, Γκαράνη Σταυρούλα, Δεληφώτης Μερκούριος, Ασβεστάρας Κωνσταντίνος, Μάρκου Αφροδίτη. Για την ελεγκτική επιτροπή: Καμπούρογλου Ειρήνη, Σπυρίδου Καλλιόπη, Βαφείδου Ντιάνα.
Ως αντιπρόσωποι στην ΠΟΕ-ΟΤΑ αναδείχτηκαν οι: Δαλιγκάρος Σωκράτης, Κυβεντίδης Γεώργιος, Χειμώνας Αθανάσιος. Και τέλος, αντιπρόσωποι στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ εξελέγησαν οι: Χειμώνας Αθανάσιος, Γκαράνη Σταυρούλα, Χαίτίδης Αναστάσιος, Ξυνού Γεωργία και Συμεωνίδης Βασίλειος


Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είνα ότι πουθενά μα πουθενά δεν γράφτηκε πόσοι ψήφισαν, πόσοι υπάλληλοι είναι γραμμένοι στο Σύλλογο, πόσοι ήταν οι υποψήφιοι και πόσους σταυρούς προτίμησης πήρε ένας έκαστος.

Θεωρώ ότι η απόκρυψη αυτών των στοιχείων γίνεται σκόπιμα και θέλει να εξυπηρετήσει προσωπικές επιδιώξεις που έχουν να κάνουν με την κακώς νοούμενη συνδικαλιστική τακτική και που υπακούει στη λογική "βγάζουμε στον αέρα ότι μας συμφέρει".
Επιβάλλεται να μάθουμε όλοι αν ο Σύλλογος υπαλλήλων ΟΤΑ Ημαθίας είναι ενεργός, μαζικός και όχι ένας ακόμα σύλλογος "σφραγίδα" που το μόνο που εξυπηρετεί είναι τους συνδικαλιστές να έχουν ρόλο.
Πρέπει να μάθουμε αν ο Σύλλογος αυτός αν στην πράξη και στην πραγματικότητα εκπροσωπεί τους χίλιους και πλέον υπαλλήλους των τριών ΟΤΑ που υπάρχουν στην Ημαθία.
Θα απαντήσει κάποιος;


Δεν υπάρχουν σχόλια: