Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Π. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ- Είναι αργά να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή! Οι παπαριές συνεχίζονται

Στο ΒΗΜΑ μίλησε ο Π. Τατσόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κίνηση που γίνεται εσχάτως από μέρος του πολιτικού συστήματος να τεθεί εκτός νόμου η Συμμορία του Μιχαλολιάκου, η Χρυσή Αυγή.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφού λέει το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν έπρεπε να τεθεί ποτέ...
εντός νόμου καταλήγει με το ανεκδιήγητο ότι δεν πρέπει να τεθεί τώρα εκτός νόμου γιατί είναι πολύ αργά και ο μόνος τρόπος είναι να τη στείλει ο λαός δια της κάλπης στον αγύριστο.
Ο Τατσόπουλος κάνει ακόμα ένα λάθος, στα τόσα μαζεμένα που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό αλλά προσωπικά ουδόλως με αφορούν. Ωστόσο, όταν αναφέρεται με την ιδιότητα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την Συμμορία και λέει ότι δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου είναι προφανές ότι θα υποστεί και την ανάλογη κριτική.
Η Συμμορία πρέπει να τεθεί εκτός νόμου άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες αλλά την πρωτοβουλία αυτή έπρεπε να έχει η Αριστερά που βρίσκεται εντός του Κοινοβουλίου και όχι η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ εσχάτως. Η Αριστερά που εντός του Κοινοβουλίου έπρεπε να δίνει μάχες και να μποϋκοτάρει τις εμφανίσεις των συμμοριτών αρνούμενοι να τους αναγνωρίσει στην πράξη αποχωρώντας όταν μιλούν και εκτός βουλής, στους δρόμους να αναπτύξει μαζί με τους άλλους αντιφασίστες ένα δυναμικό κίνημα σύγκρουσης κατά της Συμμορίας.

Ο Τατσόπουλος όμως επιλέγει το δρόμο της κάλπης για να δοθεί λύση στο ζήτημα της εγκληματικής δράσης της Συμμορίας. Είναι νυχτωμένος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται ότι την επίθεση που έχει δεχτεί από τους Συμμορίτες την έχει εισπράξει ως μέρος του παιχνιδιού που παίζει τους τελευταίους μήνες και έχει το ρόλο του βουλευτή.
Να αντιληφθεί τάχιστα ότι οι μαχαιρωμένοι μετανάστες, οι δαρμένοι κομμουνιστές και οι ανυπεράσπιστοι "διαφορετικοί" που έπεσαν και πέφτουν καθημερινά θύματα των συμμοριτών φασιστών δεν μπορούν να περιμένουν τις εκλογές για να σταματήσει το επίσημο πογκρόμ εναντίον τους.
Και ούτε είναι σε θέση να παρακολουθήσουν με την δική του άνεση τα όσα συμβαίνουν γιατί ο ρόλος τους είναι αυτός του θύματος...
Ας σταματήσει πια τις παπαριές ο Τατσόπουλος, φτάνει πια

1 σχόλιο:

Alexandros Raskolnick είπε...

To τελευταίο που με ενδιαφέρει, είναι να υπερασπιστώ τον «κ.» Τατσόπουλο, αυτό το αντιπαθητικό troll της Τηλεδημοκρατίας μας... Αλλά σε τούτο νομίζω ότι έχει δίκιο. Όπως τότε που με το τηλεοπτικό χαστούκι που έδωσε ο «κ.» Κασιδιάρης στην «κ.» Κανέλλη κέρδισε για λογαριασμό των Αυγουλοκέφαλων ένα καθόλου ευκαταφρόνητο μέρος της κοινής γνώμης μόνο και μόνο γιατί το μιντιακό σύστημα έπεσε να τον «φάει», έτσι και τώρα, αν παρ’ ελπίδα κηρυχθεί εκτός νόμου το φασιστικό αυτό μόρφωμα, θα βρει μόνο περισσότερη συμπάθεια στην άβουλη και παραλυμένη από το φόβο κοινή γνώμη. Στο κάτω-κάτω της γραφής, θα συμφωνείτε, ένα χρεοκοπημένο στη συλλογική συνείδηση πολιτικό σύστημα, έχει εξαιρετικάελαττωμένη δικαιοκρισία...

Συμπληρωματικά σε αυτή τη γνώμη θα προσθέσω και κάτι που είχα γράψει παλιότερα, παρόλο που στοιχηματίζω ότι ούτε αυτό θα σας αρέσει: όσο μπερδεύει τα μπούτια της η Αριστερά στο δρόμο της πολιτικής αμηχανίας που κάποιες φορές φτάνει στα όρια της γελοιότητας, τόσο θα ανεβαίνουν τα Παλικάρια της Χρυσής Αυγής και τα Ρεμάλια της Φωκίωνος Νέγρη...

http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/09/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html