Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΜΜΜ

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη και την Πέμπτη, ημέρες που έχουν κηρύξει 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να διευκολύνουν τη συμμετοχή των εργαζομένων στις συγκεντρώσεις και τις πορείες που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας.....
Τις ίδιες ημέρες καμία πτήση δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί από και προς ελληνικά αεροδρόμια, ενώ χειρόφρενο τραβούν ταξί και φορτηγά.
Αναλυτικά το απεργιακό δελτίο στις αστικές συγκοινωνίες έχει ως εξής:


Την Τετάρτη και την Πέμπτη το μετρό θα πραγματοποιεί δρομολόγια μετά τις 9 το πρωί.
Στον ΗΣΑΠ, την Τετάρτη, οι εργαζόμενοι κατεβαίνουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι και τις 10 το πρωί και από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Την Πέμπτη, θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας μέχρι τις 9 το πρωί.
Οι εργαζόμενοι στο τραμ την Τετάρτη θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 8 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας, ενώ την Πέμπτη θα έχουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί.
Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ και τις δύο ημέρες δεν θα κινηθούν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας.
Από αύριο, Τρίτη, μέχρι και την Πέμπτη οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και Προαστιακό πραγματοποιούν τριήμερη απεργία. Υπενθυμίζεται ότι λόγω της απεργίας, το μετρό δεν θα εκτελεί δρομολόγια προς το αεροδρόμιο.

Τις ημέρες της πανελλαδικής γενικής απεργίας, καμία πτήση δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί από και προς ελληνικά αεροδρόμια, λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη ταξί και φορτηγά, καθώς οι ιδιοκτήτες τους ανακοίνωσαν 48ωρη απεργία.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: