Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΧΑΣΙΣΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ- ΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Βλέπω σχεδόν κάθε μέρα ειδήσεις που έρχονται από το αστυνομικό δελτίο και που έχουν να κάνουν με συλλήψεις πολιτών για κατοχή ή καλλιέργεια χασίς.
Το θέμα έχει κουράσει και το γνωρίζουν όλοι, θεσμικοί, πολιτικοί, νομικοί. Όλοι οι πολίτες έχουν πλέον κατανοήσει ότι η συγκεκριμένη πολιτική είναι αδιέξοδη και μόνο ζημιά προκαλεί τόσο στους πολίτες που θέλουν να κάνουν χρήση χασίς όσο και στους κατασταλτικούς και... δικαστικούς μηχανισμούς που απασχολούνται χωρίς κανένα αντικείμενο και χωρίς καμιά προοπτική.
Βέβαια, οι μηχανισμοί αυτοί βρίσκουν δουλειά και πληρώνονται για να την κάνουν αλλά όλοι γνωρίζουν ότι αυτή η δουλειά είναι αντιπαραγωγική.
Από την άλλη, η ελευθερία του ατόμου να διαθέσει τον εαυτό του όπως αυτό κρίνει πάει περίπατο και έρχεται το κράτος να του πει πως πρέπει να συμπεριφέρεται.
Έλεος πια με το νόμο αυτό. Πρέπει να καταργηθεί και ο καθένας να πίνει και να κάνει χρήση όποιας ουσίας θεωρεί ότι έχει κάτι να του προσφέρει.
Αφορμή για τα παραπάνω η είδηση ότι πιάσαν έναν Ναουσαίο που είχε:
• (2) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους (61,9) γραμμαρίων και
• (5) δενδρύλλια κάνναβης ύψους (1,20) έως (2,20) μέτρων σε ειδικά περιφραγμένο χώρο του αγροκτήματός του.
Βέβαια, ο 46χρονος θα περάσει έναν Γολγοθά. Θα του προσαφθούν κατηγορίες για εμπορία και άντε να αποδείξεις ότι τα ήθελε για δική του χρήση αφού ο χειμώνας που έρχεται είναι βαρύς.
Κατάντια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: