Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ν. ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΑΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ

Ανδρ. Κολλάς
Αφορμή έψαχνε η νεολαία ΠΑΣΟΚ Ημαθίας να βγει και να στηρίξει την Κυβέρνηση που βάλλεται πανταχόθεν και διάλεξε, ατυχώς, την επίθεση που έκαναν ορισμένοι θερμόαιμοι ανεγκέφαλοι συνδικαλιστές στον δήμαρχο Σ. Δανιηλίδη, πρόεδρο της ΠΕΔ κεντρικής Μακεδονίας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών.
Και λέω ότι ατύχησαν γιατί το ΠΑΣΟΚ δίδαξε αυτές τις πρακτικές επί σειρά ετών και μάλιστα ήταν περήφανο που στελέχη του τραμπούκιζαν με αισχρό τρόπο.
Ποιος αλήθεια ξέχασε τον διαβόητο Κολλά όταν ο Μητσοτάκης ήθελε να πουλήσει τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας σε ιδιώτες τι έκανε; Τότε που ξεβράκωνε απεργοσπάστες. Μήπως δεν ήταν ΠΑΣΟΚ; Μήπως δεν καλύπτονταν από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου;
Όπως και να το δει κανείς, οι του ΠΑΣΟΚ δεν νομιμοποιούνται να κάνουν κριτική σε άλλους για πράξεις που οι ίδιοι κατέχουν την τεχνογνωσία και πρώτοι τις δίδαξαν.
Η ανακοίνωση της ν. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας είναι:Στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα έλαβαν χώρα σκηνές βιαιότητας και προπηλακισμού Δημάρχων και άλλων αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από εργαζομένους σε αυτήν. Βασικός στόχος της οποίας υπήρξε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Ως Νεολαία ΠΑΣΟΚ Ημαθίας καταδικάζουμε τον εκφυλισμό που επιχειρούν κάποιοι στο συνδικαλιστικό κίνημα που ουδεμία σχέση είχε ή έχει με τέτοιες πράξεις βίας και τραμπουκισμού. Η συγκεκριμένη ενέργεια, δε, είναι διπλά εκφυλιστική γιατί στρέφεται εναντίον ενός ακόμα πυλώνα της δημοκρατίας, εκτός από τον συνδικαλισμό, που είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τέλος, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη μας στους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Σίμο Δανιηλίδη, που απέμειναν σήμερα ίσως οι μόνοι αιρετοί που συνεχίζουν να λειτουργούν ως γνήσιοι εκφραστές των τοπικών κοινωνιών και αγωνίζονται για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Για την Νεολαία ΠΑΣΟΚ Ημαθίας,

Ο Γραμματέας,
Άγγελος Σοφιανίδης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, αν και δεν τον ψήφισα ποτέ τον Μητσοτάκη, είμαι αναγκασμένος να πω και να συμφωνήσω μαζί του, πως αν τον ακούγαμε την εποχή εκείνη, ίσως να μην είχαμε φθάσει σήμερα με μειώσεις μισθών, συντάξεων, εισφορών, εφεδρείας, και χίλια δυο τερτίπια που ανακάλυψε η δήθεν σοσιαλιστική Κυβέρνηση. Μου προκαλεί απέραντη θλίψη η ανακοίνωση τις Νεολαίας ΠΑΣΟΚ που δεν ακουμπά τα προβλήματα των Πολιτών και ασχολείται μόνο με τους δικαίους προπηλακισμούς εναντίων των δυναστών του λαού. Κρίμα γιατί είναι και νέοι!!!