Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τα μεταλλεία χρυσού- ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ...ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ !!

Την αντίθεσή τους απέναντι στη δημιουργία μεταλλείων εξόρυξης χρυσού εκφράζουν με κινητοποιήσεις κάτοικοι του νομού Χαλκιδικής, υποστηρίζοντας πως θα λειτουργήσει ανασταλτικά στις δραστηριότητες τους, χωρίς καμία ανάπτυξη για την περιοχή.
Όπως δήλωσε η επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής αγώνα κατά της λειτουργίας των μεταλλείων, Κατερίνα Ιγγλέζη, με την...επανέναρξη λειτουργίας της μονάδας, θα προκληθεί μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή και ο νομός θα οδηγηθεί σε μαρασμό.

Παράλληλα, μέλη της συντονιστικής επιτροπής που θα μεταβούν αύριο στον εθνικό δρόμο, στο ύψος της Ιερισσού, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος θα επισκεφθεί την ίδια μέρα το Άγιο Όρος, προκειμένου να τον ενημερώσουν για «τις δυσμενείς συνέπειες» της επένδυσης.

Βέβαια, εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή γιατί πρέπει να ενημερωθεί ο πατριάρχης; Να μιλήσει με το θεό και να κάνει θαύμα ή να του ζητήσουν να μεσολαβήσει ώστε να φύγουν οι κερδοσκόποι καπιταλιστές που πήραν το χρυσό;.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος !!! για χρυσάφι μιλάμε , που τις βλέπουνε τις δυσμενείς συνέπειες? Δεν κοιτάνε πόσες δυσμενείς συνέπειες έχουν οι μέχρι τώρα πολιτικές επιλογές όλων μας...