Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Α’, Β’, Γ’, Δ’, Ε’ ΕΛΜΕ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Πρόσκληση προς τους συναδέλφους-σες να παρευρεθούν στη ANOIKTH ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ των ΕΛΜΕ-Θ στον 4ο όροφο της ΕΔΟΘ την Τρίτη 18 Οκτώβρη στις 20.30.

Καλούμε τους συναδέλφους να αντισταθούν στην κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών μας δικαιωμάτων, να τιμήσουν, και να περιφρουρήσουν...
τα εργασιακά μας δικαιώματα που κατακτήθηκαν με τους σκληρούς αγώνες αυτής και της προηγούμενης γενιάς.

Καλούμε τους συναδέλφους να προστατεύσουν την αξιοπρέπεια και τη δουλειά τους, να πυκνώσουν τις γραμμές αντίστασης που χάραξε ήδη το συνδικάτο μας και να πλαισιώσουν τις επιτροπές αγώνα.

Η εβδομάδα 17-21/10/2011 είναι εβδομάδα δράσης και απεργιακών κινητοποιήσεων.

Τοποθετούμε μαύρες σημαίες, πανό και πλακάτ με τα παραπάνω συνθήματα σε όλα τα σχολεία από κοινού με τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ-Θ και με τους αντίστοιχους συλλόγους εκπ/κών Π.Ε. του Νομού Θεσσαλονίκης .

Την Τρίτη 18/10 συμμετέχουμε με τις ΕΛΜΕ- στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης στις 7.00 πμ. Για τη διευκόλυνση συμμετοχής όλων των συναδέλφων κηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας (8-11π.μ)

Την Τετάρτη 19/10 και Πέμπτη 20/10 συμμετέχουμε στην 48ωρη πανελλαδική πανεργατική – πανυπαλληλική απεργιακή κινητοποίηση και στα συλλαλητήρια που θα ακολουθήσουν.

Όλοι και όλες στην ANOIKTH ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ των ΕΛΜΕ-Θ στον 4ο όροφο της ΕΔΟΘ την Τρίτη 18 Οκτώβρη στις 20.30 για να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε για τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου Όλοι και όλες

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.



Για τα Δ.Σ.
Οι Πρόεδροι
Α΄ ΕΛΜΕ Β’ ΕΛΜΕ Γ΄ ΕΛΜΕ Δ΄ ΕΛΜΕ Ε΄ ΕΛΜΕ
Ν.Αγαθαγγέλου Μ. Καμτσίκης Τρ. Τρανός Ν. Κάντας Χρ. Βαϊτσίδης


ΑΛΦΑΒΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: