Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πέλλας συμμετείχαν μαζικά στην χθεσινή γενική απεργία της 19/10/2011 με ποσοστά που άγγιζαν το 100%. Με υπευθυνότητα οι απεργοί εργάστηκαν αμισθή για την διοργάνωση της παρέλασης και την αποκομιδή νοσοκομειακών αποβλήτων. Σε κοινή...απεργιακή συνέλευση εργαζόμενοι δήμου και ΔΕΥΑ Πέλλας συνέταξαν ψήφισμα και σχέδιο απόφασης δημοτικού συμβουλίου τα οποία παρέδωσαν στο δήμαρχο Πέλλας. Η συνέλευση καταδίκασε την συνδικαλιστική δίωξη του Τούλη Ιωαννίδη κατά του Προέδρου μας.
Ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπεία απεργών παρακολούθησε την έκτακτη συνεδρίαση του συνδέσμου του ΧΥΤΑ όπου ο δήμαρχος Πέλλας ξεκάθαρα και γενναία, συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα, ζήτησε α) ακύρωση της δημοπρασίας, β) ανάληψη της λειτουργίας από το Δήμο Πέλλας μέσω προγραμματικής συμβάσεως.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αποφασιστικότητα συντάχθηκε με την θέση του δημάρχου και εγγυήθηκε την στήριξη της απόφασης σε δημοτικό συμβούλιο και συμβούλιο ΧΥΤΑ.
Ο Χρήστος Σίσκος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δυναμικά υποστήριξε την ίδια θέση. Την απόφαση χειροκρότησαν οι παρόντες εργαζόμενοι την οποία αναμένουν να επικυρωθεί αύριο Παρασκευή 21/10/2011.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μία νίκη όλης της κοινωνίας μοναδικός ηττημένος είναι η κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα. Προειδοποιούμε τους θιασώτες της ιδιωτικοποίησης να μην τολμήσουν να φέρουν προσχώματα, νομικίστικα ή άλλα, γιατί θα έρθουν αντιμέτωποι με την οργή όλων των εργαζομένων. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να παραμένουν σε εγρήγορση και ενότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: