Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Αποκαλυπτικός ο Αντώνης Μαρκούλης για τις προθέσεις του σχετικά με τα του Δήμου Βέροιας.

Επεσήμανε το αναποτελεσματικό της σημερινής Δημοτικής Αρχής, αναφερόμενος σε τέσσερα έργα, που αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της ανικανότητας της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Ο δρόμος του Σελίου , δρόμος που ενώ πληρώθηκε ουδέποτε κατασκευάστηκε και...η Δημοτική Αρχή δεν νιώθει την ανάγκη της στοιχειώδους απολογίας και συγνώμης.
Το κολυμβητήριο , που ενώ πέρασαν δύο ανάδοχοι ,ο ένας εκ των οποίων μάλιστα πληρώθηκε τμήμα της προβλεπόμενης αμοιβής χωρίς να έχει κατασκευάσει και το αντίστοιχο έργο ,το οποίο βρίσκεται στο σημείο μηδέν, χωρίς και πάλι η Δημοτική Αρχή να νιώθει την ανάγκη να εξηγήσει στους πολίτες το τι συνέβη και τι πρόκειται να ακολουθήσει. Σημείωσε ότι η Νάουσα και η Αλεξάνδρεια έχουν ήδη τα δικά τους κολυμβητήρια , ενώ η πρωτεύουσα του Νομού , η Βέροια, βρίσκεται σε υστέρηση.
Τη γέφυρα Κούσιου , που ενώ οι άνθρωποι αυτοί ,επιδεικνύοντας μια σπάνια για τις ημέρες μας διάθεση προσφοράς , έδωσαν στο Δήμο ένα τεράστιο ποσό , ο Δήμος ανακάλυψε εσχάτως ότι το έργο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί , λόγω κακού προϋπολογισμού και φυσικά έλλειψης χρημάτων.
Και τη γενικότερη ανυπαρξία ολοκληρωμένων προτάσεων σχετικά με τα μεγάλα θέματα του Δήμου , ‘οπως με τη διαχείρηση των απορριμμάτων , που προέβλεψε ότι σύντομα θα κληθούν οι πολίτες να πληρώσουν ακριβά την ανυπαρξία πολιτικής από μέρους του Δήμου.
Σημείωσε την ανακολουθία λόγων και έργων , αναφερόμενος στις προεκλογικές καταγγελίες της σημερινής Δημάρχου περί πανηγυριών και ρετσίνας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του κ Σκουμπόπουλου , για να τα επαναλάβει η σημερινή Δημοτική Αρχή σε μεγαλύτερη έκταση.
Όλα αυτά , δήλωσε , οδηγούν στο συμπέρασμα ότι απαιτούνται νέες δυνάμεις , που παραμερίζοντας τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες ή ακόμη και την οικονομική διευθέτηση προσωπικών προβλημάτων, θα ασχοληθούν με τα θέματα του Δήμου Βέροιας και βέβαια σε μια τέτοια προσπάθεια θα είμαι παρών.Στην ερώτηση εάν αυτό σημαίνει δήλωση υποψηφιότητας , απάντησε ότι ,εάν του ζητηθεί η υπηρέτηση του σκοπού αυτού από την θέση του υποψηφίου Δημάρχου , θα είναι ιδαίτερη τιμή και θα το αποδεχθεί ευχαρίστως, τονίζοντας όμως ότι με την ίδια θέρμη θα υπηρετήσει τον σκοπό αυτό και από την θέση του απλού στρατιώτη.
Η υποψηφιότητα αυτή , που μέχρι σήμερα ακουγόταν βεβαίως χωρίς όμως να έχει επισημοποιηθεί, δημιουργεί νέα δεδομένα , ανατρέπει υπάρχουσες ισορροπίες και δίνει διέξοδο στούς πολίτες εκείνους που είναι απογοητευμένοι από την πολιτική της σημερινής Δημοτικής Αρχής.Δίνει διέξοδο σ’αυτούς που βλέπουν τα κακώς κείμενα του Δήμου να λιμνάζουν , παρά τις μεμονωμένες προσπάθειες κάποιων στελεχών της Διοίκησης.
ΛΑΪΚΟΥΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: