Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑΝ. ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ "ΧΡΟΝΙΚΑ" ΣΤΙΣ 3/11/2011. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Μόλις πριν από λίγο πήρα ακόμα μια κλήση για δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτή τη φορά με μήνυσε ο αξιότιμος βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου Θανάσης Γικόνογλου. Το άξιο τέκνο του Μόσχου Γικόνογλου, του επί 27ετία βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία θεώρησε την αναφορά του «ΧΑΡΑΚΑ» ότι τον συκοφαντεί και του μειώνει το κύρος στο πανελλήνιο και αντέδρασε με τον γνωστό τρόπο που κάνουν οι εξουσίες και οι «εξουσίες», τη μήνυση.
Η αναφορά του «ΧΑΡΑΚΑ» στο πρόσωπό του...είχε γίνει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών εκλογών αφού ο ίδιος έπαιξε σημαντικό ρόλο σ΄ αυτές δεδομένου ότι ο πρώτος του ξάδερφος Μπ. Γκιόνογλου ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και εναγωνίως ζητούσε την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ που όμως δεν του την έδινε γιατί είχε κάνει σύμπραξη με τον βουλευτή της ΝΔ στο νομό Μ.Χαλκίδη!!
Ο «ΧΑΡΑΚΑΣ» ως σατυρική στήλη ασχολήθηκε με το συγγενικό τριο των Μόσχου Γικόνογλου, Θανάση Γικόνογλου και Μπάμπη Γκιόνογλου στήνοντας μια φανταστική συνάντηση όπου εξελίσσονταν ένας διάλογος υποθετικός και φανταστικός και μάλιστα έγινε η σχετική επισήμανση σε επόμενο ΧΑΡΑΚΑ, αλλά ο Γικόνογλου φαίνεται ότι δεν το αντιλήφθηκε;
Έ, αυτός ο διάλογος ποινικοποιήθηκε από τον βουλευτή που έστειλε την υπόθεση στη δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη με κάλεσε σε προκαταρκτική εξέταση και έκρινε ότι συντελέστηκε το αδίκημα και με καλεί ως κατηγορούμενο στις 3 Νοεμβρίου να δικαστώ.
Το ζήτημα εκτός από την αστεία του πλευρά είναι βαθύτατα πολιτικό. Οι Πασόκοι σαν και τον βουλευτή Γικόνογλου νομίζουν ότι με μηνύσεις θα μπορέσουν να φιμώσουν όσους κάνουν κριτική ή είναι απέναντί τους. Νομίζουν ότι θα σταματήσουν οι αναφορές για το μηδενικό τους έργο στο νομό, για την καταστροφική πολιτική του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν με την ψήφο τους στη Βουλή.
Είναι γελασμένοι και γρήγορα θα διαψευστούν και θα επιστρέψουν στο σπίτι τους με εντολή του λαού που θα κληθεί να ψηφίσει.
Αρκετά πια με τους νεόκοπους αστέρες κληρονόμους της πολιτικής προίκας του μπαμπά τους που έκαναν τη Βουλή χώρο δουλειάς και την πολιτική επάγγελμα.


Για την ιστορία, ο βουλευτής Θανάσης Γικόνογλου προτείνει μάρτυρες τον μπαμπά του Μόσχο και τον ξάδερφό του Μπάμπη Γκιόνογλου, τέως δήμαρχο Αλεξάνδρειας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, έχουν και τις ανάλογες διαδικασίες. Νόμους τους λένε. Ο φούρναρης θα δικάζεται αλλά ο Βουλευτής, όχι.
Γύρω τριγύρω, το λένε παρακράτος.
Άλλοι Σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ.
Στα μούτρα τους. Όχι στα αμάξια τους.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο.
Οι βουλευτές, άβουλα όντα πλεόν και σε ρόλο μαριονέτας προσπαθούν μέσα απο φασιστικές μεθόδους να φιμώσουν οποιαδήποτε φωνή που πάει κόντρα στα προσωπικά τους συμφέροντα. Γιατί για την ΕΛΛΑΣ δεκάρα δεν δίνουν.
Και αυτό απέδειξε σε όλο το μεγαλείο του ο γιός του πολιτικού γόνου. Αυτός ο λαλίστατος πολιτικούλης που μάχεται για το καλό του τόπου , του πολίτη αγνοώντας την τσεπούλα του.
Είναι αυτό που λέμε στόμα έχει και μιλιά δεν έχει.
Εύγε τριμέγιστε πολιτικούλη.
Έρχετε η ώρα σας . Η χούντα στην ΕΛΛΑΣ δεν άρεσε ποτέ. Και αυτό θα γίνει και τώρα. Θα σας στείλει εκεί που αξίζετε.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μόχλα. Γιατί δεν κάνετε μια δημοσιογραφική έρευνα για να ανακαλύψετε ποιο κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εδώ και σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο δεν εργάζεται αλλά πληρώνετε κανονικά απο την Δημόσια Υπηρεσία????

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι οι μαγκιές πληρώνονται, πάνε στο δικαστήριο να τεκμηριώσεις τα όσα έγραφες για να είσαι μάγκας, γατί με το να κλαψουρίζεις κάθε φορά που σε πάνε στο δικαστήριο δεν βγαίνει τίποτε, ότι σπέρνεις ,αυτά θερίζεις!!

Ανώνυμος είπε...

Μπορει ο "κυριος" ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ν'απαντηση οι οικονομικες δραστηριοτητες ειναι τιποτα
στη βουλγαρια

Ανώνυμος είπε...

στην Αυστραλία υπάρχει ολόκληρη σατιρική εκπομπή για πολιτικό και κανείς δεν κανει μηνύσεις. και εσύ στο 1.59, πήγαινε πασοκόσκυλο να γλείψεις λίγο τους αφέντες σου και να τους συγχαρείς που θα κόψουν το ρεύμα σε όσους δεν εχουν να πληρώσουν. και κανε μου και εσύ μήνυση γελοίε ξεπλένη