Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ- ΔΕ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Τι κι αν τους κράζουν οι πολίτες, τι κι αν γίνονται διεθνώς ρεζίλι, τι κι αν τους φτύνουν οι σύντροφοί τους στο ΠΑΣΟΚ που φεύγουν μαζικά από το κόμμα του Μνημονίου. Αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι με τα ΜΑΤ να χτυπάνε αδιακρίτως, όποιον βρουν μπροστά τους αφού ο στόχος τους είναι να μείνουν στην εξουσία και τα οφέλη που πηγάζουν από αυτή.
Το ΠΑΣΟΚ χτυπάει το λαό και δεν θα διστάσουν να δολοφονήσουν αρκεί να συνεχίσουν να κυβερνούν. Θα τους αφήσουμε;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια σας το λεω θα σας σαπίσουν στο ξύλο ακόμα τίποτα δεν ειδατε. Καλά θα ήταν να πέρνατε μια γεύση απο εκπαίδεση των παιδιών στα ματ στην Αθήνα. Οι γενίτσαροι επί τουρκοκρατίας ήταν πιο φυσιολογικοί με τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.ΕΣΥ ΧΑΡΗ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ.ΛΙΓΗ ΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να κόψουν στα γουρούνια τα μισά λεφτά. Από αυτούς να τα πάρει ο μπένι και ο τζέφρι.

Φτάνει πια.