Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΠΑΜΕ-ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ

Κατέληξε, δυστυχώς, πριν από λίγο ο διαδηλωτής που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο μετά τις συμπλοκές μεταξύ του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ και των αναρχικών-αντιεξουσιαστών.
Ο νεκρός ανήκε στις τάξεις του ΚΚΕ που για τους δικούς του λόγους αποφάσισε να περιφρουρήσει τη...διαδήλωση και τη Βουλή με αποτέλεσμα να προκύψει η σύγκρουση με το μπλοκ των αναρχικών που ήθελαν να περάσουν.
Μοιραίες αποφάσεις και σχεδιασμοί που ενίοτε καταλήγουν σε απώλεια ανθρώπινων ζωών.
Οι υπεύθυνοι ας βγουν ευθαρσώς να αναλάβουν την ευθύνη. Κι ας μην περιοριστούν σε πύρινους δεκάρικους καταδίκης των "κουκουλοφόρων", αυτών που για όλα φταίνε, αυτών που τους στοχοποιούν όποτε το έχει ανάγκη η συγκυρία.
Κάποιοι φταίνε για το σχεδιασμό αυτό που έκανε το ΚΚΕ. Ήθελε να ελέγξει τη διαδήλωση, να επιβάλλει το δικό του στάτους.
Πιθανόν ο τσαμπουκάς του ΚΚΕ να πιάνει στους καθώς πρέπει συμπολίτες. Όμως, υπάρχει και ένα ανυπότακτο κομμάτι που δεν ανέχεται καθοδηγητές, γκαουλάιτερ, χιτλερίσκους...


Ειδησεογραφικά portal αναφέρουν ότι ο 53χρονος συνδικαλιστής είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και υπέστη έμφραγμα στο νοσοκομείο. Τούτο δεν αλλάζει σε τίποτα τα παραπάνω που έχω γράψει. ..

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. Η ΑΝΤΙ-ΚΚΕ ΣΟΥ ΥΣΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ!!!

"EVGENIA KAVALLARI"


Το παραπάνω σχόλιο έστειλε η Ε. Καβαλάρη αλλά το έστειλε στο mail. Για να μη χαθεί ή νομίσει ότι το λογοκρίνω το τοποθετώ εγώ εδώ

Ανώνυμος είπε...

δεν αφήνουμε τις πορειες και τις διχόνιες και να αντιδράσουμε πιο δυναμικά? ριχνω την πρόταση για μποϋκοταζ των γερμανικών προϊοντων . σκεφτείτετο

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΧΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗ

Ανώνυμος είπε...

1 Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ( ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΟΧΕΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ)
2 ΤΑ ΑΝΤΙ ΚΚΕ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΧΑΡΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ
3 ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
4 ΠΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ? ΠΟΣΑ ?
5 ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι σχόλιο είναι αυτό?
Κι εγώ δεν είμαι ΚΚΕ αλλά όχι κι έτσι.
Ντροπή... ένας άνθρωπος πέθανε για τις ιδέες του κι εσείς σκυλεύετε το πτώμα του για να βγάλετε αντικομουνισμό στα blog!
Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Το ότι πέθανε ένας άνθρωπος δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι κουκουέδες την έχουν δει νταβατζήδες των διαδηλώσεων. Ποιος τους όρισε "φύλακες της τάξης"; Πάλι καλά που δεν άρχισαν να τσακώνουν κουκουλοφόρους και να τους παραδίδουν στους μπάτσους... ή απλώς δεν έτυχε;

"ixnostixio"

Ανώνυμος είπε...

και που τους παραδωσαν τι εγινε αφου οι ιδιοι ειταν ?
αν οι κουκουλοφοροι ειναι τοσο αγωνιστες γιατι δεν κανουν κατι απο μονοι τους?
αλλα καλα το πες κουκουλοφοροι καμια σχεση με αναρχικους γιατι οι αναρχικοι μιλαν για αξιες και αγωνιστηκοτητα οχι με κουκουλες αλλα καταμουτρα σε καθε μορφη καταπιεσης για πες μας αν ξερεις τον σκαριμπα φορουσε κουκουλα ?
θες να σου πω και αλλους? αναρχικους χωρις κουκουλα?

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 8,06 μην στεναχωριεσαι και θα γίνει κι αυτό !!!! τραβατε πολυ το σχοινί...