Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΗ/ΣΥΝ :ΤΑ ΜΙΛΗΣΑΝΕ –ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ

Τι νέο και αυτό ; Οι διοικητικοί υπάλληλοι της ΔΕΗ θα υπάγονται στο άρθρο 33 ;…
Οι Τεχνίτες πάλι.. όχι…;Ούτε και τα ‘στελέχη’..;(ο θεός να τους κάνει μια μέρα).
Αποτέλεσμα; Οι διοικητικοί να στρέφονται εναντίων των Τ και το Διαίρει και Βασίλευε να εξουσιάζει….. Η ΓΕΝΟΠ ; μας έχει παραμυθιάσει όλη την περίοδο του μνημονίου πως ‘εμάς δεν μας ακουμπάει το ένα ,δεν μας ακουμπάει το άλλο’ κι εμείς συνάδελφοι για μια...ψιλο χάρη τρέχουμε πίσω από τις λογικές τους .Ορίστε η καζάντια μας …….Η Πολιτική Κίνηση Συνασπισμός /ΔΕΗ ..δυστυχώς.. με πολλές ανακοινώσεις προσπάθησε να σας επιστήσει την προσοχή εξηγώντας τι συμβαίνει και τι θα συμβεί και δυστυχώς και πάλι (μακάρι να βγαίναμε ψεύτες ) επιβεβαιωνόμαστε.
Ούτε τη λογική της Πυθίας , ούτε και του Κάλχα χρησιμοποιήσαμε……απλά τη κοινή , λογική, Δεν θελήσαμε ποτέ να σας κάνουμε μέλη του ΣΥΝ και δεν δουλέψαμε για ίδια οφέλη ποτέ. Εκφράζουμε την άποψή μας με αλληλεγγύη απέναντι σε όποιον είναι και νιώθει ΔΕΗ.
Δυστυχώς οι συνάδελφοι ΔΟ έπεσαν στο άρθρο 33, θα πρέπει όμως να καταλάβουν βαθειά πως οι Τ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα πάνε σε επιχειρησιακή σύμβαση κινέζικων μισθών.
Αύριο θα ακούσετε τεράστιες αγωνιστικές φανφάρες, για ακόμη μία φορά, οι οποίες θα προσπαθούν και πάλι να σας κοροιδεψουν..η λογική της ΠΑΣΚΕ είναι πλέον ξεδιάντροπη , η λογική της ΔΑΚΕ το ίδιο…η ΕΣΚ ευθυγραμμισμένη στο ΠΑΜΕ αλλού μόνοι μας και ασφαλείς και αδιάφοροι για το σπίτι που πέφτει; και η ΣΑΔ ; Συνυπόγραψε με την ΠΑΣΚΕ το διαμελισμό της ΔΕΗ πριν ένα χρόνο…ολέθριο αποτέλεσμα αυτού του διαμελισμού αυτό που βιώνουμε σήμερα συνάδελφοι.


Εμείς σαν ΣΥΝ/ΔΕΗ θα επιχειρήσουμε το αυτονόητο…Θα ξεκινήσουμε έναν ενωτικό αγώνα με όλους τους συναδέλφους, όπου κι αν ανήκουν πολιτικά , σε όποιο χώρο και αν βρίσκονται (κι αυτό σας το λέει μια πολιτική κίνηση ) και θα γεννηθεί μια νέα συνδικαλιστική παράταξη…μια παράταξη όλων…που θα υπερασπίσει με ειλικρίνεια το ότι χάνουμε το ψωμί μας..
Δεν θέλουμε να καπηλευτούμε κανέναν ως προς τα πιστεύω μας. .θέλουμε να γίνουμε όλοι επιτέλους ένα.
Μαζί θα πεινάσουμε όταν κάποιοι θα γελούν με τη ''απλοχεριά'' μας.....

Αθήνα 8 Οκτώβρη 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΗ του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: