Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα αδέσποτα ζώα ξεκινά ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία

Καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα αδέσποτα ζώα ξεκινά ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης «Αγγιζώο» και την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης.
Η εν λόγω προσπάθεια του Δήμου, έχεις στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την παραβίαση των δικαιωμάτων των ζώων αλλά και την προστασία της φύσης.
Για τον σκοπό αυτό την Τετάρτη 3 Αυγούστου,...από τον κόμβο Λάρισας-Θεσσαλονίκης (πρατήριο καυσίμων Χλιάπα), στις 19.00, θα ξεκινήσει η τοποθέτηση ταΐστρων και ποτίστρων στις γειτονιές της πόλης, καθώς επίσης και η ενημέρωση των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων σχετικά με την εφαρμογή του νόμου περί συλλογής των περιττωμάτων των κατοικιδίων και η διανομή συσκευασιών περισσυλογής περιττωμάτων στους ιδιοκτήτες.
Είσαι ενεργός πολίτης και ζωόφιλος;
…. τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι σύμφωνα με το νέο Νομοσχέδιο υπεύθυνος για την περισυλλογή των περιττωμάτων του σκύλου είναι ο ιδιοκτήτης του !!
ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ μαζί μας
Συμμετείχε στην προσπάθεια του Δήμου Κοζάνης και των Φιλοζωικών Σωματείων για μια καθαρή πόλη που θα παρέχει αρμονική συμβίωση ιδιοκτητών κατοικιδίων και πολιτών !!
ΤΡΑΒΗΞΕ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ και ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!

(ο Νόμος 3170/2003 προβλέπει χρηματικά πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις στους παραβάτες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: