Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΟΡΙΣΤΙΚΟ- ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Με αίσιο τέλος φαίνεται ότι ολοκληρώνεται ο αγώνας των κατοίκων του Πλατέος και της δημοτικής αρχής του δήμου Αλεξάνδρειας αφού όπως πριν από λίγο ενημερώθηκαν ότι το σχολείο τους παραμένει ανοιχτό με απόφαση της Χριστοφιλοπούλου που θα υπογράψει...αύριο ή το αργότερο την Παρασκευή.
Στις 9 το βράδυ σήμερα επισκέφθηκε το σχολείο και συναντήθηκε με τους κατοίκους που μένουν επί 15 μέρες στην κατάληψη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Τ. Σιδηρόπουλος και τους ενημέρωσε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του η Υφυπουργός και η οποία του είπε ότι θα αναστείλει την κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος και ότι η υπογραφή της απόφασης αυτής θα γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή και θα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ τις επόμενες ημέρες.
Συνεπώς, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας οφείλει άμεσα να ορίσει εκ νέου τους καθηγητές στο Γυμνάσιο Πλατέος και να ακυρώσει όλες τις αποφάσεις που εξέδωσε σχετικά με την μαθητική κατανομή.
Σε λίγο θα ανεβάσουμε το βίντεο με τις δηλώσεις Σιδηρόπουλου στο Πλατύ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παροτι το θεμα δεν το εχω παρακολουθησει καλα,
να προσθεσω 1 σχολιο.
Μπραβο στους κατοικους του χωριου και οτι εδωσαν 1 μυνημα.

Οι αγωνες δικαιωνονται.
Απλα να εχουν βαση και στηριξη απο ολους .
Ειναι μια αρχη για ολους μας.
Για ολους τους αγωνες μας.

Μπραβο παιδια απο το πλατυ.
Αξιοι!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους όσους αγωνίστηκαν με ότι είχαν και δεν είχαν....μακριά από τον κομματισμό και τους ψηφοθήρες που έσπευσαν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους......