Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ

Ν. Γκαβαρδίνας
αντιδήμαρχος
Αλεξάνδρειας
Λόγω των καιρικών συνθηκών που αναμένονται να επικρατήσουν σήμερα το βράδυ στην περιοχή μας μεταβάλλεται ο σχεδιασμός που είχε εξαγγελθεί για το ράντισμα για τα κουνούπια που ενδεχομένως είναι φορείς του ιού του Δυτικού΄Νείλου στα χωριά Αγκαθιά και Πλατύ.
Οι ψεκασμοί θα γίνουν το βράδυ της... Πέμπτης αντί για σήμερα το βράδυ όπως μας πληροφόρησε ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Ν. Γκαβαρδίνας και ο οποίος θα είναι επικεφαλής του κλιμακίου ενημέρωσης που θα επισκεφθούν σήμερα το απόγευμα στις 7 και στις 8 μμ στην Αγκαθιά και Πλατύ αντίστοιχα για να ενημερώσει τους κατοίκους σχετικά με την κατάσταση και τους τρόπους αντιμετώπισης.
Ο Ν. Γκαβαρδίνας απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις ορυζοκαλλιέργειες που έχουν "εισβάλει" μέσα στα χωριά όπως στο Νησί και στο Κλείδι είπε ότι σε συνεργασία με τους ΤΟΕΒ της περιοχής που έχει την πολιτική ευθύνη ο δήμος πλέον να επιτευχθεί μια ελάχιστη συμφωνία που να προστατεύει την δημόσια υγεία.
Η προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή θα αρχίσει σύντομα ώστε την επόμενη χρονιά να προκύψουν καλύτερες συνθήκες, είπε ο Ν. Γκαβαρδίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: