Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΑΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

της Άλμα

Ξαναχτυπάει εν μέσω θερινής ραστώνης ο υπερεπαναστάτης Παναγιωτακόπουλος. Κι επειδή είτε στερείται πολιτικού θάρρους, είτε είναι της γνωστής θρασύδειλης ερποτσαμπουκαλίδικης πασοκικής πάστας "τα ρίχνω αλλά και γλείφω", αυτή τη φορά τα βάζει με τον Μόσιαλο. Αφού έφυγε πια ο Παπακωνσταντίνου τώρα πρέπει να βρεθεί άλλος κακός λύκος που θα γίνει ο νέος αποδιοπομπαίος τράγος για να έχουν να δικαιολογούν ακόμη την νεοφιλελεύθερη πολιτική του ΓΑΠ. Να θυμήσω για πολλοστή φορά στους ...
χαμερπείς Πασόκους ότι τον Μόσιαλο δεν τον έκανα εγώ κυβερνητικό εκπρόσωπο, αλλά το καμάρι τους ο υιός Γιωργάκης.

Βέβαια γνωστά τα πασοκικά ήθη του "συντροφικού μαχαιρώματος". Έτσι ο "αριστερός" Παναγιωτακόπουλος δε διστάζει, για εσωτερική κατανάλωση, να θυμίσει ότι «…την δεκαετία του ’80, όταν το ΠΑΣΟΚ άλλαζε την ελληνική κοινωνία προσέφερε (ο Μόσιαλος) τις υπηρεσίες του στο τότε ΚΚΕ εσ. και αργότερα συνυπέγραφε με τον Συνασπισμό της Αριστεράς τη δίωξη του Ανδρέα Παπανδρέου. Αν οι απόψεις του για το κράτος και το δημόσιο, έχουν τη βάση του σε εκείνες τις εποχές μπορεί ίσως κάποιος να τον δικαιολογήσει».

Φαντάζομαι ότι μ'αυτή του την υπενθύμιση ιδιαίτερα θα ευχαρίστησε και τον αντιπρόεδρο Πάγκαλο, αφού νάτος πάλι ο έτερος κακός ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ που σιγά σιγά τον βλέπω και για ηθικό αυτουργό του μνημονίου!

Αντε, και στην επόμενη επαναστατική του επίθεση να μας κατηγορήσει και τον υφυπουργό του Μόσιαλου, τον Τόλκα,  που μπήκε στο κλαμπ των πρωθυπουργικών φίλων με μια ρακέτα και μας παίζουν όλοι μαζί τένις εν αγνοία βέβαια του αθώου αρχηγού τους που άλλωστε είναι και άλλων αθλημάτων.

Όσον αφορά στην έκκληση του αριστερού,σοσιαλιστή ή και γω δε ξέρω τι Παναγιωτακόπουλου "Ο κ. Μόσιαλος οφείλει να εξηγήσει από ποια θέση και ανάλυση του ΠΑΣΟΚ προκύπτουν οι συγκεκριμένες αναφορές, γιατί θα του θυμίσουμε ότι στο τελευταίο Συνέδριο, άλλα καταγράφονται στην πολιτική απόφαση.", να μην περιμένει απάντηση, αλλά να περάσει σε κινήσεις ανατροπής αφού τόσο θίγεται ιδεολογικά.

Ερχομαι όμως να του πω εγώ, ότι το λαϊκίστικο θεατράκι που έχουν στήσει αυτός η παρέα του και κάτι άλλοι εσωκοματικοί αντιφρονούντες για να μη φορτωθούν την λαϊκή οργή και να την βγάλουν καθαρή την επόμενη μέρα,καλά θα κάνουν να το σταματήσουν. Αν θέλουν να κάνουν τους μάγκες ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Έχει φτάσει προ πολλού ο κόμπος στο χτένι.

Αυτά τα λόγια μου μπορεί να ηχούν καλά στ'αυτιά πολλών αγανακτισμένων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Μόνο που είναι η μισή αλήθεια. Η πικρή λοιπή αλήθεια είναι ότι κανένα Πασοκ δεν μπορεί να μας ελευθερώσει από τα δεσμά της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής. Το σοσιαλιστικό προφίλ του Πασοκ ασκούσε γοητεία μόνο στα χρόνια των παχιών αγελάδων του Αντρέα. Τώρα που οι αγελάδες είναι ισχνές οι σοσιαλιστικές παπατζίδικες φανφάρες δε φτάνουν να σκεπάσουν τον νεοφιλελευθερισμό που έτσι κι αλλιώς υπηρετούσε πάντα το Πασοκ. Μόνο που τώρα ο Γιωργάκης τα βγαλε όλα στη φόρα και σας έπεσε κάπως βαρύ. Ε, καιρός να ξυπνήσετε. Βιαστείτε όμως, γιατί θα μας πάρουν και τα σώβρακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: