Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ-ΤΣΙΑΠΛΑΣ-ΑΛΕΥΡΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Με κοινή επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκιουρτζή οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου Αλεξάνδρειας ζητούν να τους παραχωρήσει η δημοτική αρχή, ως οφείλει, κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο, στο Δημαρχείο, καθώς και γραμματειακή υποστήριξη.
Η επιστολή έχει ως εξής.....
- Για την αποδοτικότερη λειτουργία των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, η δημοτική αρχή σύμφωνα με τον νόμο Ν.3852/2010( άρθρον 66 παρ. 7), αλλά και σύμφωνα με τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (αρθρο11, παρ11και 12), οφείλει να παραχωρήσει σ' αυτές κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο, στο Δημαρχείο, καθώς και γραμματειακή υποστήριξη, αλλά και τη αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή, όπως γραφική υλη, τηλεφωνική συσκευή, συσκευή τηλεομοιοτυπίας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και διακριτό κατά παράταξη ιδιαίτερο χώρο (web –page) στη ιστοσελίδα του δήμου για τη δημοσίευση ανακοινώσεων και πληροφοριών.
- Επειδή το θέμα τέθηκε αρκετές φόρες, προφορικά μεν, επισήμως δε, στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου στο παρελθόν
-Επειδή η σωστή λειτουργία μιας δημοτικής αρχής περιλαμβάνει και τη εύρυθμη λειτουργία της αντιπολίτευσης .
-Επειδή η άρνηση εκπλήρωσης της εκ του νόμου υποχρέωσής σας, προσβάλλει βάναυσα, και το νόμο αλλά και το θεσμό της αντιπολίτευσης και εμποδίζει τις παρατάξεις μας και τους δημοτικούς συμβούλους μας να ασκήσουν τα καθήκοντά τους στα πλαίσια της καθημερινής λειτουργίας του Δήμου, απαιτούμε τη άμεση και απρόσκοπτη ικανοποίηση του αιτήματος μας.

Για τις παρατάξεις

ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Χαρ.Γκιόνογλου

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Αθ. Τσιάπλας

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Χρ. Αλευράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: