Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ: ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


Τη θλίψη του εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας του δήμου Αλεξάνδρειας Αρ. Ματσούκας για το...αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρεια που κινδυνεύει να μη δηλώσει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από τους παράγοντες να αναλάβουν τη διοίκηση.
Ο κ. Ματσούκας αναφέρθηκε στην ασχετοσύνη των παραγόντων της ΕΠΟ, στην δύσκολη οικονομική συγκυρία και τέλος έδωσε το παράδειγμα με την δική του εθελοντική συμμετοχή σε ένα σχήμα ώστε να "τρέξουν" την ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρεια.
Ακολούθησε η τοποθέτηση του Χρ. Αλευρά που δήλωσε κι αυτός αρωγός στην προσπάθεια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙΣ!!!! ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ??? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΛΕΦΤΑ....ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ!ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΕΠΙΧ.???? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΩΡΕΣ.... ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΦΕΞΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,,,ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ..ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΚΑΘΙΑ! Α.... ΞΕΧΑΣΑ ...ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΚΑΘΙΩΤΗΣ! ΓΙΑΤΙ??? ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΡΙΣΤΟ! ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

APORO PWS ASXOLEISTE ME AYTON TON ANTHRWPO...........