Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΛΑΝΑΡΑ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ;

Σε κάθειρξη οκτώ ετών με αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Θωμάς Λαναράς για απάτη κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.
Σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή καταδικάστηκε επίσης ο συγκατηγορούμενός του Γιώργος...Περβανάς, πρόεδρος της χρηματιστηριακής εταιρείας " Γ.Α.Περβανάς Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών» για συμμετοχή στην ίδια πράξη. Η υπόθεση αφορά μήνυση που υπέβαλε ο ξάδελφος του καταδικασθέντος , Ζαφείρης Λαναράς.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο , ο Θωμάς Λαναράς έπεισε τον Ζαφείρη Λαναρά να υπογράψει σύμβαση παροχής επενδυτικών υπηρεσιών με την εταιρεία του Γιώργου Περβανά.
Προκειμένου να επιτύχει τον σκοπό του ο Θωμάς Λαναράς παρέστησε ψευδώς στον ξάδελφο του ότι γνωρίζει ασφαλείς επενδύσεις με υψηλές αποδόσεις στις οποίες θα έπρεπε να τοποθετήσει τα κεφάλαιά του.
Ως συμβαλλόμενος στις διενεργηθείσες χρηματιστηριακές πράξεις εμφανίζεται ο Ζαφείρης Λαναράς, ωστόσο όπως δέχθηκε το δικαστήριο, στην πραγματικότητα διαχειριστής του χαρτοφυλακίου ήταν ο Θωμάς Λαναράς ο οποίος σε συνεργασία με τον Γ. Περβανά προκάλεσε στον Ζ. Λαναρά οικονομική ζημία εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: