Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ

Συγκεντρώθηκαν σήμερα στον προαύλειο χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου Πλατέος εκατοντάδες κάτοικοι, μετά από την πρόσκληση της τοπικής Αρχής και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ώστε να ενημερωθούν για τις μέχρι τώρα κινήσεις που έγιναν ώστε να ανατραπεί η άδικη απόφαση για την κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος.
Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, ο αντιδήμαρχος Σ. Ανδρονίδης καθώς και ο...Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος ενημέρωσαν τους κατοίκους για τις ενέργειες που έγιναν μέχρι σήμερα (έγινε και αναφορά στον δικαστικό αγώνα που ξεκινά άμεσα) ενώ το λόγο έλαβε και ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μ. Κωνσταντινίδης ο οποίος ανέφερε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία χθες με την κα Χριστοφυλλοπούλου την οποία και ενημέρωσε εκτενώς για το τι ακριβώς συμβαίνει. Να σημειωθεί πως...
τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας - και όχι μόνον αυτά - είχαν ενημερωθεί ήδη από χθες το βράδυ για την τηλεφωνική αυτή επικοινωνία.
Επίσης ο ίδιος σύμβουλος επέρριψε ευθύνες για το λουκέτο στον Δήμαρχο και τον προέτρεψε να στείλει ο Δήμος στην Αθήνα την πρόταση του για ανακατανομή του μαθητικού δυναμικού και να συνεργαστεί άμεσα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες ώστε να ενισχυθεί η θέση του Δήμου πως μπορούν όλα τα σχολεία να μείνουν ανοικτά.
Στη συνέχεια κάτοικοι εγγράφηκαν σε κατάλογο με σκοπό να συγκροτηθεί επιτροπή η οποία θα αναλάβει το συντονισμό των περαιτέρω ενεργειών.
πηγή: ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός σύμβουλος είναι αυτός είπατε? Αυτός που σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ανέφερε πως όλα αυτά είναι εικασίες και υποθέσεις? Για οτ κλείσιμο σχολείου εννοώ δηλαδή.

Και εφόσον ένας δημοτικός σύμβουλος από το Πλατύ έχει τη δύναμη να βρει το τηλέφωνο της συγκεκριμένης κυρίας αλλά και να απαιτήσει να μη κλείσει το σχολείο, γιατί δε το έπραττε νωρίτερα για να βοηθήσει τον αγώνα?

Μήπως το συγγενικό άτομο του εν λόγω κυρίου, που τυγχάνει ν α είναι διορισμένη στο πολιτικό γραφείο της Βάσως Παπανδρέου, δεν είχε ενεργοποιηθεί ακόμα γιατί έτσι συνέφερε την αντιπολίτευση στο Δήμο Αλεξανδρείας?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
ΦΙΛΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ....

ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ" ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗΣ" ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

" .....το λόγο έλαβε και ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μ. Κωνσταντινίδης ο οποίος ανέφερε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία χθες με την κα Χριστοφυλλοπούλου την οποία και ενημέρωσε εκτενώς για το τι ακριβώς συμβαίνει. Να σημειωθεί πως...

τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας - και όχι μόνον αυτά - είχαν ενημερωθεί ήδη από χθες το βράδυ για την τηλεφωνική αυτή επικοινωνία.
Επίσης ο ίδιος σύμβουλος επέρριψε ευθύνες για το λουκέτο στον Δήμαρχο και τον προέτρεψε να στείλει ο Δήμος στην Αθήνα την πρόταση του για ανακατανομή του μαθητικού δυναμικού και να συνεργαστεί άμεσα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες ώστε να ενισχυθεί η θέση του Δήμου πως μπορούν όλα τα σχολεία να μείνουν ανοικτά. "




ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ! ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ!!!

ΚΑΙ ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ . ΕΕ ΚΑΙΙΙΙ?
ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ? ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΕ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ 1 ΤΗΣ ΝΔ.
ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ (ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ) ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ'ΑΛΛΗ ?

ΟΚ .....ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΩ ΣΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ .....ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ " ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΟΝ ΜΑΣ Η ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ? Η ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ Η ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ?


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ "ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗΣ" ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Μ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΗΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ..ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ? ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.....
ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΣΤΟΝ Κ. ΤΟΛΚΑ ? ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Η ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ?
ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

" ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!" ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΠΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ "ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ COPY-PASTE ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ. ....
ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Σ'ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΙΟ ΚΙ'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΦΑ!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ" "ΕΔΩΣΑΝ " ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗ-ΤΟΛΚΑ-ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥΣ - ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ?

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ?
1) ΟΤΑΝ ΑΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ
2) ΟΤΑΝ ΑΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ - ΠΑΓΕΤΟ - ΣΚΟΥΛΙΚΙ .

ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ ?

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ? ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!!

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ .
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ! .ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΦΙΛΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ " Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ"

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΣΩΣ ΣΩΘΟΥΜΕ...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙΕΠΩΝΥΜΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ?
ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ......

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μη την ψαχνετε ρε παιδια.Το σχολειο μας κλεινει ελεω χατζιδη,κωνσταντινιδη και τολκα.

ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΩ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ,ΤΟΝ ΧΩΡΟ,ΚΛΠ..ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΟΠΟΥ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΑ-ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ ΞΕΡΕΙΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ',ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ,ΖΗΤΑ ΤΟ ΤΗΛ. ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΗ-ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ..ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ..

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λέει ο φίλος.

Βγάλτε επιτέλους τα κόμματα και την πολιτική απο το σημερινό μας πρόβλημα και αγωνιστείτε όλοι μαζί ενωμένοι, στο πλευρό των συγχωριανών σας.

Οι εμμονές στις πολιτικές έριδες είναι η αυτοκαταστροφή μας. Ξυπνάτε όσο είναι καιρός.

Παραμερίστε τους πολιτικάντηδες και βοηθήστε με τη φυσική σας παρουσία και όχι με τις όποιες ιδιότητες σας.

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΡΓΑ Η΄ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΛΕΥΤΕΡΗ
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ!
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...
ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ!!