Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας υπό την προεδρεία του δημάρχου. Ο Φ. Δημητριάδης εισηγήθηκε τα πέντε θέματα της ημερήσιας διάταξης εκ των οποίων ξεχώριζε το αίτημα του...επιχειρηματία Απ. Εξαρχόπουλου που ζητάει από το δήμο να μην επιβαρυνθεί με τα μισθώματα των ετών 2009 και 2010 των διαφημιστικών πινακίδων που εκμίσθωσε το 2008 διότι δεν τα χρησιμοποίησε ποτέ και ως απόδειξη φέρνει τα μηδενικά βιβλία της επιχείρησης που είναι ανενεργή.
Η επιτροπή παρέπεμψε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο υπό την αίρεση ότι η όποια απόφαση θα πρέπει να "περάσει" από τον ελεγκτή νομιμότητας.
Ακολούθως η Επιτροπή ψήφισε θετικά να προβεί σε ανακοπή ο δήμος έναντι της εργολάβου κ. Γιαλαμά που δικαιώθηκε από την Περιφέρεια σε προσφυγή που είχε κάνει διότι η επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας θεώρησε τον φάκελο προσφοράς που έκανε το 2008 ως ανεπαρκή. Πρωτοδίκως η κ. Γιαλαμά είχε χάσει την υπόθεση και δικαιώθηκε στην Περιφέρεια.
Η Επιτροπή αποφάσισε να κάνει ανακοπή και το πιθανότερο είναι να επαναπροκηρύξει το έργο διότι αυτό δεν άρχισε ποτέ. Πρόκειται για τον ποδηλατόδρομο που θα κατασκευάζονταν...
Τέλος,η Επιτροπή αποφάσισε να μην πληρώσει ένα τιμολόγιο που αφορά στον Υδατόπυργο Παλιόχωρας με το αιτιολογικό ότι το έργο βρίσκεται υπό τον έλεγχο του σώματος ελεγκτών δημόσιας διοίκησης και πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Σε λίγο θα ανεβάσουμε το βίντεο από τη συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: