Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ανακοίνωση της Περιφέρειας Ημαθίας που αφορά στις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν τα παιδιά ώστε να πάρουν μέρος στην κατασκήνωση στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής εκδόθηκε και είναι:Από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ημαθίας ανακοινώνεται ότι θα λειτουργήσει και φέτος η Παιδική Κατασκήνωση στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής στην οποία θα φιλοξενηθούν παιδιά από τον Νομό μας. Ο καθορισμός των κατασκηνωτικών περιόδων δεν έχει γίνει ακόμη από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έρθει η σχετική απόφαση.
Από τις κατασκηνώσεις αποκλείονται:
α) παιδιά που πάσχουν από μεταδοτικά νοσήματα και
β) εντελώς τα παιδιά που πάσχουν από ψυχονευρωτικά νοσήματα.

Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ημαθίας, Μητροπόλεως 44, 4ος όροφος, γραφείο Κοινωνικών Λειτουργών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8π.μ. με 14 μ.μ. μέχρι και τις 8-7-2011 προκειμένου να σταλούν οι καρτέλες στην Κατασκήνωση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2331350138
Υπεύθυνοι Υπάλληλοι: Καλαϊτζίδου Αλεξάνδρα & Καλαϊτζίδου Αθανασία – Κοινωνικοί Λειτουργοί

Για την εγγραφή στο πρόγραμμα εκτός της καρτέλας η οποία θα συμπληρωθεί από τον Παιδίατρο του Νοσοκομείου ή του ΙΚΑ, απαιτείται:
1. Εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης του έτους 2010 ή Ε1 του 2011 ή Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 που θα αναφέρει ότι δεν υποχρεούται σε υποβολή φορολογικής δήλωσης θεωρημένη από την εφορία

Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους: προσωπικά είδη καθαριότητας, (οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σαπούνι, σαμπουάν, χτένα), αντηλιακό, καπέλο για τον ήλιο, μαγιό, τα απαραίτητα ρούχα, εσώρουχα, κάλτσες, πυτζάμες, παπούτσια, σαγιονάρες, πετσέτες.
Η κατασκήνωση για την τρέχουσα περίοδο δεν αναλαμβάνει την μεταφορά των παιδιών. Η μεταφορά στην κατασκήνωση, των παιδιών που θα επιλεγούν, θα γίνει με δικό τους μεταφορικό μέσο.

Μ.Ε.Ν.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΣΟΦΙΑ ΤΑΣΤΑΝΙΔΟΥ - ΛΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: