Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ: ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ !!!

-Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Αλεξάνδρειας Τάκης Παπαδόπουλος στα "ΧΡΟΝΙΚΑ"
Φαίνεται ότι υπάρχουν σε αφθονία οι νοσηροί εγκέφαλοι στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και ως στόχο τους έχουν να κλείσουν, να σταματήσουν τη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητήριου που στις λίγες μέρες της λειτουργίας του φέτος έχει συγκεντρώσει πάνω από 700 άτομα.
Φαίνεται ότι η επιτυχημένη παρουσία του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Α που έχει την ευθύνη της λειτουργίας του έχει προκαλέσει το φθόνο σε ορισμένους γνωστούς και μη εξαιρεταίους που αδιαφορύν...για τις σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις από ένα τέτοιο άσχημο ενδεχόμενο.
Συναντηθήκαμε σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ Αλεξάνδρειας Τάκη Παπαδόπουλο ο οποίος ήταν πολύ εκνευρισμένος και στεναχωρημένος από την αχαρακτήριστη συμπεριφορά ορισμένων που θέλουν να κλείσουν το Κολυμβητήριο.
Ο κ. Παπαδόπουλος ήταν εκνευρισμένος, στεναχωρημένος και είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ότι "κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι της πόλης, κάποιοι που θέλουν να λένε ότι στηρίζουν το καλό, έστειλαν σήμερα την αστυνομία στο Κολυμβητήριο και μας έγραψε, έκανε μύνηση η αστυνομία γιατί δεν έχουμε ακόμα άδεια λειτουργίας.
Να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν έχουμε ακόμα άδεια λειτουργίας όπως δεν είχε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά τότε ουδείς σκέφτηκε να κάνει κάτι ανάλογο. Εδώ φαίνεται, και μου το είπαν οι αστυνομικοί, ότι κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους για να γίνει η μύνηση.
Αν ο στόχος τους είναι να κλείσει το Κολυμβητήριο που φέτος θα πάει καλύτερα από κάθε χρονιά να βγουν και να το πουν στους δημότες και να αναλάβουν και το κόστος.
Θέλω να δηλώσω ότι το Κολυμβητήριο είναι απολύτως ασφαλές και η έλλειψη άδειας είναι μια παράλειψη που ήδη έχουμε δρομολογήσει να βγάλουμε.
Εξ άλλου, έτσι λειτουργούσε ως σήμερα. Γιατί κάποιοι βρήκαν φέτος να δείξουν το πόσο σέβονται τη νομιμότητα;".

Το γεγονός αυτό έχει εκνευρίσει και στεναχωρήσει τους διοικούντες του δήμου Αλεξάνδρειας που σε καμιά περίπτωση δε θέλουν να στερήσουν τους συμπολίτες από την δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Δημοτικό Κολυμβητήριο εξ αιτίας της εκδικητικότητας και του φθόνου ορισμένων.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κακή κάκιστη ενέργεια!! Όμως οι Διοικούντες και πέρυσι αλλά και φέτος γιατί δεν φρόντισαν να έχουν άδεια λειτουργίας του κολυμβητηρίου ? Όντος ο κ Τάκης Παπαδόπουλος είναι σωστός άνθρωπος , και σωστός επαγγελματίας, αρκεί όμως αυτό? Σε παρόμοια υπόθεση λειτουργίας ενός καταστήματος , το κατάστημα σφραγίζεται, γιατί ο Δήμος πρέπει να αποτελεί εξαίρεση?? Πάντως καταδικάζω την πράξη αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Μπα τι μας λες? Την Αφροδίτη που την σφράγισε που ήσουν? Η επειδή ήτανε ανταγωνιστική προς το Παπαδόπουλο, έπρεπε να κλείσει? Και το κολυμβητήριο που είναι χωρίς άδεια γιατί λειτουργεί? Ε ας πάρει και ο Εισαγγελέας μια έγγραφη καταγγελία για να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος, ψευτοκουλτοργιάρηδες , οψόμεθα.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτος την νομιμότητα επικαλείται ο Αντιδήμαρχος Γκαβαρδίνας, μήπως αυτός έκανε την καταγγελία? Γιατί το συνηθίζει !!

Ανώνυμος είπε...

αυτα ειναι δικαιολογίες κύριε Παπαδόπουλε.Πρώτα να είναι νόμιμος ο δήμος και μετά οι πολίτες . Αυτά πέστα στον Καμπαρντίνα και στον Δημητριάδη και αφήστε κατα μέρος τις δικαιολογίες εσείς οι νόμιμοι!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ? ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΓΩ ΛΕΩ!

Ανώνυμος είπε...

με την πρωτη ευκαιρια που σας δοθηκε,λιβανισμα στον Παπαδοπουλο.αντε και καλα ανταλαγματα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.[ΚΟΜΠΛΕΞ]

Ανώνυμος είπε...

Πάντως απορώ με τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σε ένα κολυμβητήριο χωρίς άδεια.

Φανταστείτε να ήταν ιδιωτικό τι είχε να γίνει;
η άδεια λειτουργίας είναι κάτι πολύ απλό όταν ένας χώρος κατασκευάζεται με προδιαγραφές κολυμβητηρίου.

Όταν όμως δεν πληρούνται οι προδιαγραφές τότε πηγαίνοντας να βγάλουμε άδεια λειτουργίας αποκαλύπτονται οι μπίζνες που γίνανε εκεί.

Ανώνυμος είπε...

γραψτε και ονομα απο κατω εσεις που γραφετε οτι να ναι επειδη σας ειπε η αφροδιτη και ο γκιονογλου 5 μ.....καποιοι σαν εσας κατεστρεψαν την ελλαδα...καταχρεωσανε τον δημο,γινανε επαγγελματιες καποιοι που δεν εχουν ουτε δοντια,παιρνανε αδειες ολα τα παρανομα μαγαζια και τωρα που ολα γινονται με το γραμμα του νομου δεν σας αρεσει κιολας...γκιονογλου κατεβα ξανα εσυ υποψηφιος για να βγει ο δημητριαδης ξανα δημαρχος με 90τις εκατο.....

Ανώνυμος είπε...

KAI 10% TH PAREI O IDATOPIRGOS PALIOXORAS XA XA

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ?ΚΑΙ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.....ΧΑΧΑ...