Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΚΙ

Κατάληψη των σιδηροτροχιών του προαστιακού και στα δύο ρεύματα, 200 μ. μετά το σταθμό των Αγίων Θεοδώρων προς Κόρινθο, πραγματοποίησαν για μια ώρα, οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων μαζί με τον δήμαρχο.....
Κώστα Λογοθέτη, στελέχη της δημοτικής αρχής, φορείς και πολίτες από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων.
Στην αρχή πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Ευαγγελίστριας των Αγίων Θεοδώρων ως τον σταθμό του προαστιακού, αλλά δεν κατόρθωσαν να τον καταλάβουν, αφού διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί στο σταθμό. Έτσι ακολούθησαν άλλη διαδρομή παρακάμπτοντας τα ΜΑΤ και έφτασαν στις γραμμές καταλαμβάνοντάς τες.

Η κατάληψη είχε ανακοινωθεί από χθες, οπότε οι διαμαρτυρόμενοι είχαν προβεί σε κατάληψη του οδοστρώματος της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση ιδιωτικής εταιρείας αποθήκευσης χημικών στο Σουσάκι και ζητούν από το υπουργείο Περιβάλλοντος να αναθεωρήσει την απόφασή του, για έγκριση των περιβαλλοντικών όρων στην εταιρεία και από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη να πάρει πίσω την άδεια που υπέγραψε για την εγκατάσταση της αποθήκευσης χημικών.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: