Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΕΓΓΥΗΣΗ 70χιλ € ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ!!! ΘΥΜΑΣΤΕ; ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ ΒΑΛΑΝΕ 200...

Περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν ακόμα και σε κατηγορούμενους για πλημμελήματα και επιβολή εγγύησης ύψους 70.000 (!) ευρώ σε διαδηλωτή ήταν η δικαστική "σοδειά" για τους τελευταίους πέντε από τους συνολικά δεκαοκτώ συλληφθέντες της περασμένης Τετάρτης, ημέρα που η μεγάλη διαδήλωση κατά της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου "πνίγηκε" στα δακρυγόνα και την αγριότητα των αστυνομικών δυνάμεων.
Σε όλους επιβλήθηκαν οι...περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα. Σε έναν μάλιστα από τους κατηγορούμενους για κακούργημα επιβλήθηκε εγγύηση 70.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα πρέπει να καταβάλει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Στην εισαγγελία το προανακριτικο υλικό για το επίμαχο βίντεο
* Ολοκληρώθηκε και υποβλήθηκε από την αστυνομία το Σάββατο στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών το προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε σχετικά με το βίντεο της σύλληψης του Σήφη Καυκαλά στις 28 Ιουνίου, στο οποίο επίσης είχε καταγραφεί η παρουσία πέντε κουκουλοφόρων, ενός εκ των οποίων με λοστό στο χέρι, που βρήκαν καταφύγιο στο δεξί φυλάκιο της Βουλής και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για ακροδεξιούς συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ. Στην πιο πρόσφατη ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας, που διενήργησε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, επαναλαμβάνονται τα περί εργαζομένων της ΕΘΕΛ που εγκλωβίστηκαν επί δίωρο εντός στοάς επί της οδού Όθωνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: