Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ENHMEΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΕΡΟΙΑ-ΝΑΟΥΣΑ-ΣΚΥΔΡΑ Ο ΘΑΝ. ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ

Τα έργα στο υπό κατασκευή τμήμα του οδικού άξονα Βέροιας - Νάουσας - Σκύδρας, στο ύψος των Μονοσπίτων, επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Βουλευτής Ημαθίας Θανάσης Γικόνογλου,
προκειμένου να ενημερωθεί για τις παραμέτρους που κρατούν το έργο σε στασιμότητα. Τον βουλευτή ξενάγησε ο Εργοταξιάρχης μηχανικός κ. Ίτσιος, ενώ στην ενημέρωση συμμετείχε και ο προϊστάμενος της ΔΕΚΕ Περιφέρειας κ. Γκέκας.
Το συγκεκριμένο έργο δεν ολοκληρώνεται λόγω των προσφυγών που έχουν γίνει για τις αποζημιώσεις των απαλλοτριωμένων εκτάσεων από δικαιούχους ιδιοκτήτες οικοπέδων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο βουλευτής, η διαδικασία στα δικαστήρια για τον τελικό καθορισμό της αποζημίωσης των απαλλοτριώσεων κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί τελεσίδικα, και συνεπώς εκείνο που έχει προτεραιότητα τώρα, είναι η δημοπράτηση των τμημάτων του οδικού άξονα για τα οποία υπάρχουν έτοιμες μελέτες.
Αυτά είναι, η είσοδος προς Νάουσα με τους ανισόπεδους κόμβους πάνω από τον υφιστάμενο επαρχιακό δρόμο και τη σιδηροδρομική γραμμή και η συνέχιση του δρόμου μέχρι τα όρια του νομού. Αυτό το διάστημα εκπονείται η μελέτη για το τμήμα Πατρίδας - Βέροιας και το τμήματος μέχρι Σκύδρα από τα όρια του Νομού. Τα έργα αυτά πρέπει να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ - ΠΕΠ Κ. Μακεδονίας για να δημοπρατηθούν.
Πιο λεπτομερή ενημέρωση, πριν τη συνάντηση που θα έχει με την Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, θα έχει ο κ. Γικόνογλου από υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας τις προσεχείς ημέρες στα γραφεία της αρμόδιας υπηρεσίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

PLAKA KANETE !

Ανώνυμος είπε...

Αφἠστε τις κοροϊδίες και τελειώστε το έργο!

Ανώνυμος είπε...

Ποιο έργο; Το έργο Φαντομάς;