Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

Γράψτε την άποψή σας, πείτε ελεύθερα τις δικές σας εμπειρίες, τα ακούσματά σας σχετικά με την υπόθεση ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΕΙΣ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ.
Γίνονται ρουσφέτια κλπ σήμερα, στην νέα διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ; Υπάρχει πολιτικό και κομματικό προσωπικό του ΠΑΣΟΚ που κάνει ρουσφέτια κλπ. Τι είδους ρουσφέτια κλπ γίνονται;
Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας εδώ.

43 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Ακομη και αν γινονται ειναι ελαχιστα σε σχεση με όσα γινόταν στο πρόσφατο παρελθόν.
Μπορω να σου εκμυστηρευτώ οτι καθημερινά γίνομαι δέκτης παραπόνων ( ή μάλλον θυμού)απο μελη του ΠΑΣΟΚ για το γεγονός οτι δε γίνονται πλέον...

Ανώνυμος είπε...

Σα να μου λές αν τα παίρνουν οι Δήμαρχοι, οι Διευθυντές, οι Υπουργοί, οι παρατρεχάμενοι ή και οι απλοί υπάλληλοι.
Πλάκα κάνεις; Δεν ξέρεις ότι Δήμαρχοι έχουν παρατσούκλια; Όπως, ο 10% , ο 7% , ο 5%;
Στα ρουσφέτια έμεινες;
Απο τα στέϊτς μέχρι εργάτης. Απο συμμετοχή στα επιδοτούμενα σεμινάρια, μέχρι χρηματοδοτήσεις απο προγράμματα. Παντού. Και όταν λέμε παντού, κυριολεκτούμε.
Δες μόνον που δουλεύουν και πως προσλήφθηκαν, οι κανακάρηδες τω βουλευτών εδώ, των κομματικών στελεχών, των Δημάρχων.
Αφού ξέρεις. Τι κάνεις τον κινέζο;

Ανώνυμος είπε...

Μα είσαι τρελός; Ρουσφέτια στην Ημαθία; Στην Ελλάδα;
Που ζεις ρε Χάρη, στη Νορβηγία ή τη Φινλανδία;

Ανώνυμος είπε...

Yπάρχουν δυο ειδών ρουσφέτια-εξυπηρετήσεις. Πρώτον, τύπου "να μπει το παιδί μου στη δουλειά" ή "να με πάρει ο καθηγητής στο μεταπτυχιακό" και μεταφράζονται για τον Πασόκο "ευεργέτη" σε ψήφους.
Δεύτερον, τύπου "ήρθε η ώρα τώρα να μεσολαβήσουμε σε δουλειές και να τα κονομήσουμε αφού έχουμε τις άκρες εμείς τώρα".
Εδώ στόχος δεν είναι η ψήφος για τα Πασοκικά στελέχη αλλά οι μίζες.
Για ποιο είδος εξηπηρέτησης- διευκόλυνσης ενδιαφέρεσαι να μάθεις Χάρη; Διευκρίνησε.

Ανώνυμος είπε...

Εξυπηρετήσεις και διευκολήνσεις δεν είναι κακό να γίνονται. Αρκεί αυτές να είναι προς όφελος του πολίτη και ισόνομα δραστήριες. Τα ρουσφέτια απο την άλλη είναι μια ανοιχτή πληγή. Πιστεύω ότι πλέον όμως, σε τέτοιες συνθήκες, οι τοπικοί άρχοντες τουλάχιστον δεν μπορούν να κάνουν ρουσφέτια, απλά γιατί δεν υπάρχουν δουλειές να βολέψουν τον κόσμο! έτσι απλά!
Τώρα για βουλευτές κτλ...τί να πώ. Ευτυχώς που καταργήθηκαν τα stage γιατί ήταν ότι χειρότερο έχουν δεί τα μάτια μου τα τελευταία χρόνια σε θέμα προσλήψεων...μετά τον Ζαχόπουλο φυσικά...

Ανώνυμος είπε...

Προς 12:17
Με το "δεν είναι κακό να γίνονται" καταλαβαίνω ότι είτε διευκολύνθηκες είτε εξυπηρέτησες. Το όφελος του πολίτη δεν είναι να του κάνουν ρουσφέτια αλλά να αντιμετωπίζεται αξιοκρατικά.
Μόνο έτσι νοείται η ισονομία, αν και με τα ελληνικά που γνωρίζω δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι σημαίνει "ισόνομα δραστήριες εξυπηρετήσεις".
Και δηλαδή κατ΄ εσέ εαν υπήρχαν δουλειές, μάλλον θεμιτό και απαραίτητο θα ήταν γίνονται ρουσφέτια.
Λυπάμαι πολύ που πλέον έχουμε νερώσει τόσο το κρασί της πολιτικής ηθικής μας. Ενδιαφέρομαι για τη γνώμη σου στις περιπτώσεις που οι διευκολύνσεις αποφέρουν και μίζες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΕΤΟΙ, ΠΗΡΑΝ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΑ, ΒΛΕΠΕ ΖΙΜΕΝΣ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Se ligo kairo oi apolyseis tha pane synnefo...Me tetoia prwtognwrh ekrhxh anergias ti rousfetia na kanoun oi anthrwpoi? Oxi pws de theloun, dhladh theloun, theloun alla oi douleies papalaaaaa. Einai toso aplo...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ Δ.ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΧΥΔΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.-

Ανώνυμος είπε...

προς ανώνυμο παραπάνω (1 απριλίου, ώρα 10:33):
...και όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ! Αμφότερα τα κόμματα εξουσίας κυβερνουν απο το '74 και μετά. Και έχουν τόση εξειδίκευση στο θέμα των ρουσφετιών, που έχουν καταφέρει να την "εξάγουν" και στα υπόλοιπα κομματα, στα λεγόμενα "μικρά".
Για ρίξε μια ματιά στις λίστες των διορισθέντων στη Βουλή και θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ (δεξιούλη του κερατά που νομίζεις πως για όλα όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ και όχι η νοοτροπία μας να δίνουμε ως άλλοι Πάπες συγχωροχάρτια στα κόμματα που ψηφίζουμε τα τελευταία 35 χρόνια! Για σκέψου μόνο τι έκανε η κυβέρνηση του Χοντρούλη που ψήφισες για να "αναδιοργανώσει" την έρμη αυτή χώρα και μετά ξεκίνα να γράφεις!).

Ανώνυμος είπε...

H πρώτη οχταετία του ΠΑΣΟΚ ήταν η πιο τραυματική περίοδος για τη χώρα. Κατέπεσαν αξίες τόσο σε ηθικό όσο και πολιτικό επίπεδο. Κυριάρχησε ο λαϊκισμός της ΑΥΡΙΑΝΗΣ και τα μαγικά της Δήμητρας. Φτάσαμε ως χώρα να μας διοικούν μάγοι και χαρτορίκτρες.
Οι ανύπαρκτοι απέκτησαν τεράστιες περιουσίες, μάθαμε ότι υπάρχουν τύποι σαν τον Κασόγγι που κάνουν δουλειές με το ελληνικό κράτος.
Οι νταβατζήδες γιγαντώθηκαν, αποκτήσαμε εθνικούς προμηθευτές και έναν Κοσκωτά.
Η επέλεαση των πρασινοφρουρών στο δημόσιο ήταν καταλυτική.
Η αποθέωση της μίζας και της ρεμούλας ήρθε στην εποχή Σιμήτη. Ο εκσυγχρονισμός στο μεγαλείο του. Κανονική ληστεία το χρηματιστήριο.
Τώρα ήρθε η ώρα για νέα επέλαση με εμπειρία και στύλ. Τα λαμόγια των εξουσιών υπάρχουν πάντα και για πάντα.
Κουμπάροι και κουμπάρες πάντα θα τους βρίσκουμε μπροστά μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο κομπλεξισμός των υποτακτικών του συστήματος είναι φανερός. Βγήκε να υπερασπιστεί το σύστημα ΠΑΣΟΚ κάποιος που προφανώς έχει άμεση εξάρτηση από αυτό.
Πιθανόν να είναι τρόφιμος του συστήματος και ήταν στην απέξω τόσα χρόνια και τώρα που ήρθαν στα πράγματα τα παιδιά είπαν να ξοφλήσουν.
Φοβερό το επιχείρημα ότι όλοι τα κάνουν τα ρουσφέτια. Καλές δουλειές και καλές κονόμες

Ανώνυμος είπε...

Ρε καλοθρεμένε κοκορίκο! Που είναι το (1 απριλίου, ώρα 10:33)και δεν το βλέπω για να καταλάβω; Για να σε πείραξε τόσο ώστε να μην βλέπεις καλά, τρως καλααααα! Και συ μάλλον αγωνιστής του ΠΑΣΟΚ απο τα παλιά πρέπει να είσαι. Σαν όλους τους παρατρεχάμενους κρατικοδίαιτους τεμπέληδες κατ ΄επάγγελμα.
Και όταν βούλιαζαν τον τόπο οι δεξιούληδες σαν κι εμένα των εφτακοσίων ευρω, τι κάνανε οι αγωνιστές; Περίμεναν κουρνιασμένοι να πάρουν την κουτάλα. Η φιλοσοφία του ωριμου φρούτου και του τεμπέλη. Δεν αφορά εσένα. Εσύ φαίνεσαι αγωνιστής. Τραύματα, αίματα, ακρωτηριασμοί...
Πρέπει να βγήκες στο αντάρτικο εσύ. Απο το τραύμα στο κεφάλι σου έμεινε η ζημιά. Περαστικά πάντως μέρες που είναι. Μόνο εσύ νομίζεις ότι είσαι; Έχει κόσμο πειραγμένοοοοο.
Α. Χάπια, παίρνουμε κάθε μέρα και το βράδυ. Όχι μια στις τόσες.
Θα γίνεις χειρότερα. Πρόσεξέ το.

Ανώνυμος είπε...

<<(δεξιούλη του κερατά που νομίζεις πως για όλα όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ και όχι η νοοτροπία μας να δίνουμε ως άλλοι Πάπες συγχωροχάρτια στα κόμματα που ψηφίζουμε τα τελευταία 35 χρόνια! Για σκέψου μόνο τι έκανε η κυβέρνηση του Χοντρούλη που ψήφισες για να "αναδιοργανώσει" την έρμη αυτή χώρα και μετά ξεκίνα να γράφεις!).>>

ΑΝ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ, ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΨΑΞΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.-

Ανώνυμος είπε...

Τα κόμματα είναι δημιουργήματα των πολιτών και οι πολιτικοί είναι έλληνες πολίτες, τους οποίους ψηφίζουμε παζαρεύοντας την ψήφο μας έναντι κάποιου ρουσφετιού αν χρειαστεί.
Για πιο λόγο σκούζετε σαν μωρές παρθένες όλοι εδώ μέσα?
Μήπως όλοι σας είστε μετανάστες και ήλθατε για ΠΑΣΧΑ στην πατρίδα και μόλις ανακαλύψατε τι συμβαίνει?
π@π@ριές και υποκρισία απ όλους μας, για ένα σύστημα που είναι 100% αντιπροσωπευτικό της παιδείας μας.
άντε γεια.
Υ.Γ.
Και εσύ κ. Μόχλα τι "έξυπνα' ερωτήματα βάζεις?
Εσύ ως δημοσιογράφος τα έχεις γράψει όλα στην καριέρα σου και δεν έχεις συμβιβαστεί ποτέ με καμιά μορφή εξουσίας?
Ποτέ?
... ρητορικό το ερώτημα φυσικά.

Ανώνυμος είπε...

Ρουσφέτια; Ποτές. Ούτε το ΠΑΣΟΚ έκανε, ούτε η ΝΔ. Ποτές.
Οι πολιτικοί, όλοι, του Νομού μας, σκέφτονται μόνον το κοινό καλό. Είναι Δημοκρατικών αντιλήψεων και τακτικής και ποτές δεν κοίταξαν το ιδιωτικό τους και μόνον συμφέρον. Πάντα ήτανε και είναι πιστοί στο Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους. Αφού αυτό ορκίστηκαν και στη Βουλή. Στεναχωριούνται πολύ που η χώρα δεν τα πάει καλά και κάνουν υπεράνθρωπο αγώνα για να τη σώσουν. Ποτές δεν διόρισαν κανέναν απο την πίσω πόρτα και πάντα λειτουργούσαν με τους κανόνες της πολιτείας.
Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η απαντήσεις συνεχίζουν, θα συνεχίσω και εγώ.
Απαντώ: καθόλου προς Καρατζφύρερ δεν κοιτάω. Απλά είμαι ένα από τα 8.000.000 εκατομμύρια κοροϊδα Έλληνες που έφαγαν παραμύθα από άπαντες. Αν ανέμενα την κουτάλα θα έκανα τουμπεκί ψιλοκομμένο και θα έτρωγα από την κουτάλα.
Είμαι ένας από αυτούς που ψήφισαν την πρώτη τετραετία Σημίτη (και είδαν τα ωραία που μας σέρβιρε αυτός και το ..κίνημά του). Μετά, το '00 & το '04 είπα να ψηφίσω τη ΝΔ του χοντρούλη μπας και βάλει τάξη στο χάος (αλλά στο μόνο που ο Χοντρός έβαλε τάξη ήταν στο ποδοσφαιράκι του playstation).
Οπότε οτι και να λές δεν πέφτεις μέσα. Για καλό πηγαίναμε, φύρες μας βγήκαν. Έδωσα στο Υιό του Πατρός μια ακόμη ευκαιρία, μήπως και κάνει κάτι. Θα κάνουμε ταμείο σε 3 χρόνια και βλέπουμε. Αλλα το θέμα δεν είναι το ταμειο που θα κάνουμε, το θέμα είναι πως τους ανεχόμαστε. Λέξεις διαβάζεις άσχετε, μάθε να κοιτάς το νόημα τους όμως γιατί μια ζωή θα τους πληρώνουμε και εσύ και εγώ, κοροϊδο!!
Και ξαναλέω: αν η κουτάλα ήταν στην κατοχή μου, τότε θα έκανα τουμπεκί ψιλοκομμένο, έξυπνε, και θα έτρωγααααααααααααααα!
Άντε και καλό σου Πάσχα (για ανάσταση δεν το βλέπω, γιατί πάμε κατά διαόλου ως χώρα με τετοια μυαλά!.

Ανώνυμος είπε...

Παλιά υπήρχε ένας βουλευτής στο νομό μας που ο αδερφός του έπαιρνε μίζα για να κάνει μεταθέσεις και άλλες διευκολύνσεις.
Τώρα έχουμε περάσει σε άλλα στάδια. Το σύστημα έκοψε τους διορισμούς άφησε τις μεταθέσεις στο στρατό όπου γίονται παρεμβάσεις και υπάρχει ανοιχτό το θέμα με τις διευκολύνσεις.
Υπάρχουν προφανώς αυτοί που τις κάνουν και κερδίζουν χρήματα και εξουσία.
Αυτοί που κυκλοφορούν στην πιάτσα άκουσαν στα σίγουρα ότι γίνονται διευκολύνσεις τέτοιου τύπου.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και άλλου τύπου ρουσφέτια. Αυτά που κάνουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ στον εαυτό τους. Π.χ είσαι πρόεδρος ενός συλλόγου και τώρα που έχεις τα μέσα, πετυχαίνεις χρηματοδότηση.

Ανώνυμος είπε...

Προς "3.11"
Όχι φίλε μου,
Δεν έφαγαν "χόρτο" 8 εκατομ. έλληνες ψηφοφόροι.
Ούτε κορόιδα πιάστηκαν.
Οι έλληνες ψηφοφόροι είναι στο ακέραιο υπεύθυνοι για τα χάλια του κράτους.
Εμείς το φτιάξαμε σαν τα μούτρα μας.
Αφήστε τις αριστερίστικες δικαιολογίες για τον "καημένο λαό" που ξεγελιέται...
Ο "καημένος λαός" παζαρεύει την ψήφο του έναντι ρουσφετιού, κτίζει αυθαίρετα, λαδώνει τον δημόσιο υπάλληλο, γίνεται διεφθαρμένος μπάτσος, γίνεται επίορκος εφοριακός.
Αυτός είναι ο "καημένος λαός που ξεγελάστηκε" από τα κόμματα.
Βλακείες που δεν βοηθούν κανέναν να ανοίξει το μυαλό του για να δει τις ατομικές ευθύνες που συνδιαμορφώνουν την κοινωνική ευθύνη.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος εφκρασης μερικών. Δεν γνωριζόμαστε και απο χθές.
Ανοίξτε ένα λεξικό και δείτε τί σημαίνει εξυπηρέτηση και τί διευκόλυνση και τότε ίσως να καταλάβετε τί εννοώ. Αντιθέτως τα ρουσφέτια (μια καθαρά Ελληνική λέξη) είναι αυτά που γίνονται με μοναδικό κριτήριο το πολιτικό όφελος.
Δεν είμαι βολεμένος φίλε μου και το μετανιώνω, γιατί θα μπορούσα πολύ άνετα να είμαι...

Ανώνυμος είπε...

<< Αντιθέτως τα ρουσφέτια (μια καθαρά Ελληνική λέξη) είναι αυτά που γίνονται με μοναδικό κριτήριο το πολιτικό όφελος.>>

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει πολλά αυτός. Άκου Ελληνική καθαρά λέξη το ρουσφέτι! Αμ το άλλο; Μόνο πολιτικό όφελος; Φελός. Δεν ξέρει τι γίνεται με τα ευρώπουλα που πετάνε απο τσέπη σε τσέπη. Δεν ξέρει τίποτε. Όλα τα άλλα τα ξέρει.
Βίβερε περικολοζαμέντε.

Ανώνυμος είπε...

To ΠΑΣΟΚ ξέρει καλά τη δουλειά. Φωνάζουν ότι είμαστε για πτώχευση και αυτοί λικνίζονται.
Αλήθεια αυτή η περίοπτη στελεχάρα με τα κόκκινα μαλιά που χάθηκε βρε η ψυχή αυτή;
Δε θα βγάλει καμιά ανακοίνωση για την κρίση, την ανεργία και τη διαφθορά και τις μίζες; Δεν έχει άποψη μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος έκανε τον ΠΕΛΕΚΟΥΔΑ που δεν τον ξέρει ούτε κι η μάνα του μέλος στη διοίκηση του χιονοδρομικού; Μόνο ένας τον γνωρίζει. Ο κολλητός του βουλευτής ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ. Να χαίρεται την αξιοκρατία Μένει τώρα να δούμε κι άλλους τέτοιους χωρίς προσόντα να διορίζονται(ΕΠΙΛΛΕΓΟΝΤΑΙ) σ΄άλλες θέσεις. ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!!!
ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡOYΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ. ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ Ή ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥ Ή ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον η στελεχάρα, αγωνίστρια που, διακαώς επιθυμεί να γίνει βουλευτής αλλά δεν της προκύπτει,
προτιμάει να καταπιεί τη γλώσσα της παρά να βγάλει ανακοίνωση για μίζες και διαφθορά. Γιατί; Μήπως γιατί μεσολάβησε για μετάθεση στο στρατό; Μήπως γιατί με κολλητούς της επιχειρηματίες μεσολάβησε για επιδοτήσεις χιλιάδων ευρώ; Μήπως γιατί με κολλητό της δήμαρχο διπλανού νομού κάνει δουλειές; Λέτε αυτή να είναι το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που κάνει τα ρουσφέτια που ρωτάει ο Μόχλας; Αν δεν απαντήσει η αγωνίστριά, τότε μάλλον αυτά είναι αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε αθεόφοβε! Εσύ μικλάς για κολητό Δήμαρχο και για δουλειές; Για επιχειρηματίες και τα τοιαύτα;
Στον καθρέφτη κοιτούσες;

Ανώνυμος είπε...

Eγώ ξέρω ποιος είμαι. Εσύ όμως σαν ποιος νομίζεις ότι είμαι; Πλέον δεν τα ξέρουν μόνο μερικοί αυτά. Ο κόσμος το΄ χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι. Κυκλοφορούν τα νέα!
Αλήθεια όμως, εσύ ποιος είσαι και συγχύστηκες τόσο; Μήπως είσαι...;
Υ.Γ: Εγώ τον καθρέφτη τον έχω να καλλωπίζομαι, όχι για να φωτογραφίζομαι. Κυκλοφορούν τα νέα!

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια κυκλοφορούν τα νέα.
Οι παρατρεχάμενοι και εντεταλμένοι αυλοκόλακες, είναι γνωστοί.
Που το μόνο υλικό χρήσης που διαθέτουν, είναι η λάσπη. Α. Και κάτι ακόμη. Την κουκούλα. Την ανωνυμία. Λάσπη χρησιμοποιούσαν πρίν, λάσπη και τώρα. Είναι το μόνο επάγγελμα που γνωρίζουν.
Να εκτελούν εντολές του παρακράτους.
Φαντάζομαι ότι περνάς πολλές ώρες για καλοπισμό. Πόσο να καλοπιστείς; Τι να πρωτοδιορθώσεις; Τον αράπη κι αν τον πλένεις, νομίζεις ότι άσπρισε. Πάλι μαύρος παραμένει. Άντε λίγο μέικ απ, λίγο μάσκαρα, μπόλικο κονσίλερ και νομίζεις έφτιαξες. Αμ δε. Δεκάποντο, καλσόν, τσάντα και τότε δένεις. Λίγο πρόβες για το κούνημα γοφών στον καθρέφτη και είσαι έτοιμος.

Ανώνυμος είπε...

TI GINETE RE PAIDES
EDO O GIORGOS MAS PAEI STO DNT
KAI ESEIS LETE POIOS KANEI DOYLEIES KAI POIOS PAIRNEI MIZES?
GIA NA SOVAREYTOYME LIGO. THA SAS PLAKOSEI O KOSMOS STIS FAPES KAI STA SOYTIA AMA TA MATHOYN AYTA
AKOY EKEI OTI GIONONTAI TETOIA PRAGMATA TORA POY KYBERNA TO PASOK

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑΤΙΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ; ΤΙ ΔΙΧΤΥΩΤΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ;
ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

mporoyme na ma8oume poios einai o dhmarxos? poioi einai oi epixeirhmaties?
doyleies kanoyn oloi aytos einai kanonas. pasok kai nd ta idia einai.

Ανώνυμος είπε...

Προς (15 Απριλίου 2010 10:13 μ.μ)
Α παπα! Την έχασες την ψυχραιμία σου καημένη μου (προδόθηκες από τη λεπτομερή καταγραφή των συνέργων του μακιγιάζ. Διότι οι άντρες δεν ξέρουν τι πει κονσίλερ).
Λοιπόν άκου τα τώρα λίγο πιο χύμα. Δεν ασχολείται κανείς μαζί σου, παρά μόνο όταν χρησιμεύεις σα λαγός (ξέρεις ποιους λέμε λαγούς στους αγώνες δρόμου; τα κουτσά άλογα που φαίνονται στην αρχή μπροστά για να τερματίσουν οι ικανοί μετά πρώτοι).
Επομένως, ποιος έχει διάθεση να σου ρίξει λάσπη; Μήπως για να σου φάει τη θέση στην οποία βρέθηκες με ποσόστωση, δηλαδή κάτι σαν κλήρωση από τους τελευταίους; Αλλά για πες μας, είναι λάσπη οι δουλειές από τις οποίες τρως τσάμπα κονσέρβες; Είναι λάσπη η μετάθεση φαντάρου που δεν έγινε μόνο φιλικά; Είναι λάσπη οι δουλειές με δήμαρχο Θεσσαλονίκης; Είναι λάσπη που όλοι ξέρουν την τακτική σου "σε κρατώ στο χέρι";
Είναι λάσπη που μπροστά υποστηρίζεις Πασόκους και από πίσω τους σκάβεις το λάκκο; Αν όλα αυτά και όχι μόνο είναι λάσπη σε προκαλώ δημόσια σε τετατετ διάλογο, για να μη νομίζεις ότι κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία.
Α, και να μη ξεχάσω. Την επόμενη φορά που θα αυτοφωτογραφίζεσαι ως κουνελάκι του playboy μη ξεχνάς ότι είσαι παρασιτεμένη μεσήλιξ και απλώς αυτογελοιοποιείσαι. Όσο για τα λικνίσματα, φαίνεται ότι εσύ τα γνωρίζεις καλά αυτά. Τυχαία δεν την απέκτησες τη φήμη που σε βοήθησε να ανελιχθείς στελεχάρα μου.

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε συντρόφισσα του εθνικού συμβουλίου εκεί στη Βέροια;
Τι είναι αυτά τα πραγματα που βλεπω; Θα βγεις να πεις κατι στις συκοφαντιες αυτές; Δε γίνεται να ανέχεσαι αλλο την κατάσταση αυτή και άλλωστε εσύ εκπροσωπεις το κόμμα μας στη Βέροια.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ
ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΜΙΖΕΣ, ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΗΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΕΠΙΔΕΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΚΕΣ, ΤΩΡΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΠΑΣΟΚ, ΠατεραΑναπαυσουΣυνεχιζωΟλωκληροτικηΚαταστροφη

Ανώνυμος είπε...

Ρε αλάνια, άν κάνετε σαν γυναικούλεςμ, πώς να βγάλουμε άκρη; Ντεμέκ ξέρω ο ένας άλλα δεν λέω στα ίσα, ντεμέκ δεν ξές ο άλλος. Ξέρετε κάτι; πείτε το!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΤΕΛΟΝΕΙΟ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ρουσφετια !! ο κυριος Χαλκιδης ! εχει βολεψει τα βαπτιστιρια του ειναι και πολλα , τισ κουμπαριες του, και φισικα πολλους απο το χωριο του , αδερφο του κπλ. τι τα ψαχνουμε ?

Ανώνυμος είπε...

γιατί για να γράψω το παιδί μου στον παιδικό πρέπει να πέσει τηλεφώνημα συγκεκριμένης αντιδημάρχου? που είναι τα κοινωνικά κριτήρια και η διαφάνεια? Και μη ρωτήσετε αν το έχω κάνει ....ναι το έχω κάνει...εσείς τι κάνατε στη θέση μου? ναι ναι, θα το καταγγέλατε και θα πληρώνατε την μπειμπι σίτερ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΚΑΙΜΕΝΕ ΚΟΣΜΑΚΙ…ΑΥΤΟΣ ΒΟΛΕΨΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΜΑΖΑΨΕΙΣ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΛΙΟ!!!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΜΠΑΠΜΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ
ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ
ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΓΡΟΓΗ….
ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ….
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ
ΤΡΕΧΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΖΑΨΕΙΣ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παλιά τα ρουσφέτια ήταν για μια μονιμη δουλειά στο δημόσιο. Σήμερα κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι ένα καλό ρουσφέτι είναι να βρουνε στο παιδί σου εξαμηνη σύμβαση με 500 ευρώ μισθό. Χάλια πρίν, πιο χάλια τώρα. Σκατά στα μούτρα τους.