Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Γ. ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΑ-ΧΥΤΥ

«Αντί άλλης απάντησης στα όσα δηλώθηκαν, και αναφέρονται στην χρηματοδότηση της ΜΕΑ-ΧΥΤΥ, περιορίζομαι απλά στα όσα δήλωσε η κυρία Ωραιοπούλου, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου παρουσία της Γ. Γραμματέα Π.Κ.Μ. κ. M. Λιονή,και πολλών Δήμαρχων του νομού. Όλα τα παρακάτω είναι πληροφορίες συναδέλφων σας, και σχόλια από bloggers του Ν. Ημαθίας:
« Τι είπε κ. Ωραιοπούλου που δεν άρεσε καθόλου; Τι είπε σχετικά με την χρηματοδότηση της ΜΕΑ-ΧΥΤΥ;
Είπε και μάλιστα με έμφαση: Δεν προβλέπεται χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο κατασκευής του έργου (Σύμβαση Παραχώρησης). Η θέση της διευθύντριας προκάλεσε την αντίδραση περί του αντιθέτου του τέως προέδρου του ΕΣΔΑ αλλά η κυρία ήταν απόλυτη διαλύοντας κάθε μύθο περί χρηματοδότησης του έργου η οποία θα συμβάλει στην μείωση του κόστους διαχείρισης που θα πέσει στις πλάτες των Ημαθιωτών.

Βέβαια, προκάλεσε και την δήλωση για ακόμα μια φορά του δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου ότι ο δήμος του θα αποχωρήσει από τον ΕΣΔΑ...»
2.« Δεν είπε μόνον αυτό η κ. Ωραιοπούλου. Όταν επέμενε ο τέως πρόεδρος για τα 28 εκατομμύρια που δήθεν κόπηκαν, είπε ότι αυτό που στείλανε στην Περιφέρεια, δεν ήταν παρά μια έκθεση ιδεών για να τη δούνε απλώς. Δεν ήταν κάτι οριστικό, οργανωμένο και επίσημο. Μπακαλοσκέψεις, σε μπακαλοτέφτερο και μπακαλολογαριασμοί. Δηλαδή, ποτέ δεν υπήρχαν 28 εκατομμύρια και ποτέ δεν κόπηκαν από πουθενά. Και αυτά, επίσημα από την κ. Ωραιοπούλου και δημόσια. Κάθε συζήτηση περιττεύει πλέον».
Υ.Γ. Η κ. Ωραιοπούλου είναι διευθύντρια της Διαχειριστικής Αρχής της Π.Κ.Μ., τουτέστιν άκρως ειδικευμένη στον τομέα της, που είναι αυτός των προγραμμάτων και του ελέγχου των κοινοτικών χρηματοδοτήσεων».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ Η ΗΜΑΘΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕ,
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ.-

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ................................................................................