Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

VIDEO- Ο Τ. Κανταράς και ο Αντ. Νταβανέλλος για το βιβλίο του Π. Παπακωνσταντίνου "Η μεγάλη πρόκληση, η κρίση, η Αριστερά, η Εξουσία"

Π. Παπακωνσταντίνου, Τ. Κανταράς, Π. Λαφαζάνης, Αντ. Νταβανέλλος
Δείτε τα δυο πρώτα βίντεο από την εκδήλωση που έγινε το πρωί της Κυριακής στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης για το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου- συγγραφέα Πέτρου Παπακωνσταντίνου.
Στο πρώτο βίντεο ο...
Τάσος Κανταράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αντ. Νταβανέλλος, μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για τον συγγραφέα και την Αριστερά.
Θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση με δυο βίντεο όπου ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου αναλύει τη σκέψη του και με σαφή λόγο απαντάει σε πολλά ερωτήματα που διακινούνται εσχάτως τόσο στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και του ΚΚΕ.

Ο συγγραφέας- δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωνσταντίνου παρουσίασε την Κυριακή το πρωί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης το καινούργιο του βιβλίο σε εκδήλωση που διοργάνωσαν δυο ιστεσελίδες, η ΙΚΣΡΑ και το rProject.
Στο βίντεο αυτό ο Τάσος Κανταράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, "άνοιξε" την εκδήλωση μιλώντας με θερμά λόγια για τον Παπακωνσταντίνου και την συμβολή του στην υπόθεση της αριστεράς.Ο Αντώνης Νταβανέλλος, μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στο βιβλίο του Π. Παπακωνσταντίνου προχώρησε σε πέντε παρατηρήσεις που συνέδεσε με το χρέος της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσουν στις ανάγκες του λαού εν μέσω κρίσης.
Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση που με συνέπεια "τραβάει" την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προς τα αριστερά. Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: