Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Η τρομοκρατία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δεν θα περάσει!

Εκτός από τις επιθέσεις με χημικά και άλλα «μέσα» με σκοπό την καταστολή των αγώνων και των λαϊκών κινητοποιήσεων, όπως τις ζήσαμε με κορύφωση στις απεργίες στις 28,29 Ιούνη, είναι φανερό πια πως οι αστυνομικές δυνάμεις της χώρας έχουν πάρει εντολή από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να ασκούν εκφοβισμό στους πολίτες προκειμένου να μην διανοούνται πλέον να αντισταθούν.
Έτσι, μετά την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ προχθές στην...πορεία των φοιτητικών συλλόγων Θεσσαλονίκης και το σοβαρό τραυματισμό μιας ηλικιωμένης κυρίας, σήμερα συνέβηκε ένα πρωτοφανές γεγονός στο ΕΚΘ, που θυμίζει άλλες, μαύρες εποχές.
Αστυνομικοί ζήτησαν να ελέγξουν το σακίδιο εργαζόμενου, μέλους σωματείου της δύναμης του ΕΚΘ, την ώρα που εισέρχονταν στο κτίριο του ΕΚΘ. Στην προσπάθεια παρέμβασης της Διοίκησης του ΕΚΘ, οι αστυνομικές δυνάμεις που συνέρευσαν κατά δεκάδες, επιτέθηκαν στα μέλη του Προεδρείου και στον ίδιο τον Πρόεδρο του ΕΚΘ, βρίζοντας και απειλώντας τον.
Οι ενέργειες άσκησης τρομοκρατίας από πλευράς της αστυνομίας σε συνδικαλιστές και μάλιστα στα μέλη του Προεδρείου του Ε.Κ.Θ. και τον πρόεδρό του , εντάσσονται στην αγωνιώδη προσπάθεια μιας ήδη έκπτωτης κυβέρνησης στη συνείδηση του ελληνικού λαού, να επιβάλει με κάθε μέσον μια βάρβαρη και καταστροφική πολιτική, η οποία εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα του κεφαλαίου, της τρόικας και των εργοδοτών.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση από αστυνομικούς που δέχτηκε ο πρόεδρος του Ε.Κ.Θ. Τσαραμπουλίδης Παναγιώτης και τα μέλη της διοίκησης του Ε.Κ.Θ. , την προσπάθεια εκφοβισμού του εργαζόμενου συνδικαλιστή, καθώς και την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων έξω από το ΕΚΘ σε ανύποπτο χρόνο.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους εργαζόμενους σε ανυποχώρητο αγώνα όχι μόνο για τη συνολική ανατροπή των αδίστακτων και αντιλαϊκών πολιτικών κυβέρνησης- Ε.Ε -ΔΝΤ αλλά για και την υπεράσπιση πλέον και των δημοκρατικών, ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: