Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΠΑΣΟΚΙΚΟ master ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ: Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Γίνονται καταγέλαστοι όταν επιχειρούν αφενός να εμφανιστούν με δημοκρατικό προσωπείο από τη μια και ταυτόχρονα συμπεριφέρονται με περισσή βαρβαρότητα και φασιστική λογική. Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης, τον Μ. Χρυσοχοϊδη, που άφησε εποχή στο...εν λόγω υπουργείο με την άγρια καταστολή κλπ, που επιχείρησε να εξωραΐσει την πραγματικότητα αναφορικά με την συνεργασία της Χρυσής Αυγής με τους μπάτσους καθώς επίσης κι άλλων παρακρατικών στοιχείων και ομάδων.
Η συνεργασία αυτή είναι διαχρονική και ξεπερνάει τον όποιον Χρυσοχοϊδη αφού το κράτος, στη λογική του οποίου κινούνται άπαντες, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα και ως γνωστόν οι Χρυσαυγίτες είναι πρόσφοροι, για να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα.
Αυτό συνεχίζει να γίνεται ασχέτως αν ο Χρυσοχοϊδης δηλώνει ότι: «Παρέλαβα τον Οκτώβρη του 2009 μια αστυνομία πλήρως διαλυμένη σας παραπέμπω στο παρακράτος που υπήρχε τότε μέσα στην Αστυνομία, όταν οι Χρυσαυγίτες και μια σειρά φασιστοειδών συμμετείχαν σε μια σειρά από ενέργειας και βοηθούσαν την Αστυνομία, και τους διώξαμε από κει και πέρα μαζί με τον σημερινό αρχηγό της Αστυνομίας τον έναν μετά τον άλλον».
Ή ως Υπουργός Δημόσιας Τάξης κοιμόταν και πίστευε όσα του έλεγαν οι στρατηγοί ή λέει ψέματα διότι όλοι βλέπουμε ότι η συνεργασία με τους παρακρατικούς συνεχίζεται.
Βέβαια, ως έμπειρος πολιτικάντης κρατάει και μια πισινή λέγοντας ότι "..δεν το ξέρω, τίποτα δεν αποκλείω" όταν καλείται να απαντήσει στην ερώτηση "αν συνεχίζεται η συνεργασία".
Συμπερασματικά: Ο Χρυσοχοϊδης και ο Παπουτσής και όλοι όσοι έκαναν Υπουργοί στο συγκεκριμένο Υπουργείο έχουν απόλυτη γνώση της κατάστασης και κοινώς μας δουλεύουν.
Και νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν πειστικοί....

Δεν υπάρχουν σχόλια: