Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΟΕΕ:ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κανονικά, με εξαίρεση τέσσερις νομούς θα πραγματοποιηθεί το θερινό εκδρομικό πρόγραμμα του Οργανισμού Εργατικής Εστίας με οργανωμένα γκρουπς κατά εβδομάδα, για δικαιούχους του νομού Αττικής, έπειτα από την υπ’αρ. 155/2011 πράξη του Ζ’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου....
Συγκεκριμένα εξαιρούνται οι περιπτώσεις των νομών Λέσβου και Καστοριάς, για τις οποίες το Ελεγκτικό Συνέδριο με την παραπάνω πράξη του αναβάλλει την έκδοση οριστικής απόφασης, καθώς και για τους νομούς Πρέβεζας και Κέρκυρας, για τα ξενοδοχεία των οποίων, σύμφωνα με την ίδια πράξη, κωλύεται η υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

Για τους εν λόγω νομούς, οι δικαιούχοι εκδρομείς που το επιθυμούν, θα μπορούν να ανταλλάξουν τα εισιτήρια του εκδρομικού προγράμματος, που έχουν ή θα έχουν στην κατοχή τους, με δελτία κοινωνικού τουρισμού. Όσοι από τους δικαιούχους εκδρομείς δεν επιθυμούν την ανταλλαγή των εισιτηρίων τους με δελτία κοινωνικού τουρισμού, δεν χάνουν το δικαίωμα τους και συνεπώς θα είναι εκ νέου δικαιούχοι για το αντίστοιχο πρόγραμμα έτους 2012.
Η αντικατάσταση αυτή θα λαμβάνει χώρα από την Τρίτη 12 Ιουλίου 2011 στα γραφεία Ο.Ε.Ε. κατά τις ώρες λειτουργίας τους.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: