Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣΟ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ: ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ "ΣΚΑΤΩΣΑΝ" ΤΟ ΙΧ ΜΟΥ!!! ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ


Είχαν δεν είχαν τον έκαναν φίρμα τον βουλευτή Θανάση. Ο Θ. Γικόνογλου βγήκε στην εκπομπή του Αυτιά το πρωί της Τετάρτης για να πάρει μέρος στο σόου που είχε ετοιμάσει ο έμπειρος παρουσιαστής.
Πρώτος μετέδωσε την είδηση ο Αυτιάς και μόνο αυτός είχε τον ιδιοκτήτη του ΙΧ στο στούντιο. Ο βουλευτής Θανάσης επιχείρησε να περάσει με "χιούμορ" την κατάσταση αλλά στο τέλος τα..."σκάτωσε".
Τι ήθελες εκείνο αγαπητέ Γικόνογλου ότι πολεμάς συμφέροντα του ροδάκινου και ότι αυτά τα συμφέροντα έκαναν την ενέργεια αυτή;
Αφού το ξέρεις ότι κανείς δεν ασχολείται μαζί σου πόσο μάλλον τα "συμφέροντα" που αναφέρεις.
Δυο χρόνια τώρα είσαι βουλευτής και τα συφμέροντα κατουρήθηκαν πάνω τους. Άλλαξαν νομό για να μην πω άλλαξαν χώρα, πήγαν στη Βουλγαρία ένα πράμα.
Άσε τα αστεία και πες αυτό που ξέρει όλος ο ντουνιάς. Σου την έστησαν κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι από τη Βέροια και σε έκαναν φίρμα.
Όμως αγαπητέ Θανάση να ξέρεις ότι πέρασες στην ιστορία ως πρώτος βουλευτής που τον "σκάτωσαν"....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GIA FANTASTITE BOULEUTIS IMATHEIAS NA MENEI STIN XANTHI!!!! MPRABO IMATHIOTES MPRABO XANA PSIFISTTETON... POS IXERE OTI ITAN KAI SE SAKOULES TA SKATA... EGO SAN KAKOPROAIRETOS GIATI MOU BGAINEI OTI ITAN EFE...STIMENO

Ανώνυμος είπε...

Σάκη αυτά τα χαζά να τα λες στους Αθηναίους που δεν σε ξέρουν. Ρε Σάκη γνωρίζεις αν το ροδάκινο είναι φρούτο ή λαχανικό ? Γνωρίζεις αν είναι αγροτικό προϊόν ή μάσκα βαφής για γυναίκες ? Κόψε λοιπόν τα χαζά για τα συμφέροντα γιατί εσύ μόνο συμφέροντα δεν πολεμάς . Μόλις σου κάνουν κάνα τραπέζι οι έμποροι και οι εργοστασιάρχες οι απόψεις σου για τα συμφέροντα εξαναιμίζοντε. Αφου μάγκα με αυτόν που σου σκάτωσε το αυτοκίνητο μαζί τα πίνατε στην Αλεξάνδρεια πριν 15 μέρες.Είστε τυχεροί που ο κόσμος ακόμα είναι κολημένος σε κόμματα ακόμα δεν κατάλαβαν οτι μας κυβερνούν παιδάκια αλλά τώρα που εφτασε ο κόμπος στο χτένι Σάκη σύντομα σας βλέπω στα αποδυτήρια. Στις βουλευτικές που έρχονται θα κατέβω και γώ λεβέντη Σάκη υποψήφιος οπότε τότε μόλις σου κεράσω το παγωτάκι σου θα σου πω και ποιός θωράκισε ενεργειακά το αυτοκίνητό σου .

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΡΑΤΟΥΛΗ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΟΣΧΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟ ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ????

Ανώνυμος είπε...

SAS TSOUZEI GIA TO THANASI E? LAMOGIA !!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ.
ΑΦΟΥ ΓΛΑΣΤΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΑΚΟΥ ΡΕ........ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! χαχαχαχαχαχαα
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
χαχαχαχαχαχχα