Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΟΥΚΑΡΑ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΜΑΤ

Στα διαδικτυακά του προφίλ εμφανίζεται με τη φωτογραφία νεκροκεφαλής των ναζί ή της σβάστικας. Σε κάθε ευκαιρία, δεν διστάζει να εξυμνήσει τις προσπάθειες του Χίτλερ για την παγκόσμια Νέα Τάξη, ενώ τους τελευταίους μήνες αρθρογραφεί στο περιοδικό των ακραίων πολιτικών πεποιθήσεων "Απολλώνειο Φως".
Ο λόγος για τον μυστηριώδη Αποστόλη Σουκαρά, ο οποίος.....
απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες, μετά την εμφάνισή του σε βίντεο με άνδρες των ΜΑΤ να τον φυγαδεύουν στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

Ο Αποστόλης Σουκαράς, εργαζόμενος και συνδικαλιστής στην ΕΘΕΛ, εκτός από την προσωπική ιστοσελίδα του, αρθρογραφεί και στο "Απολλώνειο Φως", ένα περιοδικό με ιδιαίτερη προτίμηση στην αρχαία Ελλάδα και στο Δωδεκάθεο.

Το περιοδικό έχει κυκλοφορήσει κατά καιρούς με πρωτοσέλιδα που φιλοξένησαν τη μορφή του Χίτλερ, αφιέρωμα στον Ιωάννη Μεταξά αλλά και ερωτήματα όπως "Ηταν ο Χριστός Ελληνας;".

Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας "Το Έθνος", αρκεί μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα του "Απολλώνειου Φωτός" για να καταλάβει κανείς τον προσανατολισμό και τον πολιτικό χαρακτήρα του εντύπου.

Στην κατηγορία "Βιβλία - εφόδια", όπου προτείνονται τίτλοι για την ιδεολογική ενίσχυση των αναγνωστών, βρίσκει κανείς μεταξύ άλλων τους "Εθνικοσοσιαλιστικούς λόγους" των Χίτλερ και Γκέμπελς, το "Σιωνισμός και εθνικές τραγωδίες", το "Εθνικοσοσιαλισμός και αρχαία Ελλάδα", αλλά και βιβλία όπως "Ιταλικοί και ισπανικοί φασιστικοί ύμνοι", "Τα εμβατήρια της Μεγάλης Ιδέας" και "Η επική δράση ταποστης χιτλερικής νεολαίας κατά τα λακωνικά πρότυπα".

Κάποιες από τις εκδόσεις συνοδεύονται από DVD ή CD παρόμοιου περιεχομένου, ενώ από το "Απολλώνειο Φως" μπορεί κανείς να αγοράσει, επίσης, σημαίες με τυπωμένα τη σβάστικα, το "πουλί" της χούντας με τη ρήση "Εκ της τέφρας μου αναγεννώμαι". Επίσης διατίθενται μπρελόκ, μπλούζες, καπελάκια και κούπες με τον Λεωνίδα, ήρωες του '21 και φασιστικά ή ναζιστικά σύμβολα.

Ο συνδικαλιστής της ΕΘΕΛ ανήρτησε μάλιστα χτες Πέμπτη στο προσωπικό μπλογκ του το επίμαχο βίντεο με τίτλο "Μας έβγαλε ασφαλίτες το ALTER!".

Σε συζήτηση που ακολουθεί σχολιάζοντας την ανάρτηση αναφέρει ότι ανακάλυψε τους λοστούς σε μια πολυκατοικία και μετάνιωσε που στη συνέχεια τους πέταξε, γιατί αυτοί του έσωσαν τη ζωή.

Ως αγαπημένες του ιστοσελίδες αναφέρονται οι "Αυτόνομοι εθνικιστές", το "Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών", το "Επικρατείν ή Απολύεσθαι", ιστότοποι με εθνικιστικό περιεχόμενο, αλλά και μία ιστοσελίδα για αγώνες μποξ.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: