Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Οριστικά και αμετάκλητα πήρε την απόφασή του το γνωστό στέλεχος της ΝΔ Ημαθίας και του οποίου το όνομα απασχολούσε εδώ και μήνες τους αυτοδιοικητικούς κύκλους αναφορικά με το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τα κοινά από τη θέση του υποψήφιου δημάρχου της παράταξης που θα στηρίξει η ΝΔ.
Ο Νίκος Αλεξόπουλος, περί αυτού πρόκειται, μετά από βάσανο πολλών ημερών αποφάσισε ότι δεν θα καταθέσει αίτηση για υποψήφιος δήμαρχος με την στήριξη της ΝΔ της οποία επίλεκτο στέλεχος είναι, για λόγους που έχουν να κάνουν με την πολιτική και οικονομική συγκυρία.
Σε συζήτηση που είχαμε μαζί του ξεκαθάρισε ότι αποσύρει και επίσημα το όποιο ενδιαφέρον του υπήρξε στο παρελθόν να ηγηθεί της δημοτικής παράταξης και ότι την απόφασή του την έχει γνωστοποιήσει στα στελέχη της παράταξης.
Με βάση αυτή την εξέλιξη είναι φανερό πως σήμερα ο δρόμος για την ηγεσία της παράταξης στο νέο δήμο ανοίγει για τον νυν δήμαρχο Πλατέος Φ. Δημητριάδη.
Ο κ. Δημητριάδης, πληροφορηθήκαμε ότι, ήδη έκανε συνάντηση με τον κ. Αλεξόπουλο και του ζήτησε την υποστήριξή του.
Στην πλευρά της ΝΔ φαίνεται ότι το σκηνικό αρχίζει και ξεκαθαρίζει έστω και αν ακούγονται διάφορα σενάρια από την πτέρυγα εκείνων των Νεοδημοκρατών του δήμου Πλατέος που βρίσκονται για διάφορους λόγους απέναντι στον Φ. Δημητριάδη ότι θα συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο είτε θα ενταχθούν ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου.
Το παιχνίδι αρχίζει και αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον...

7 σχόλια:

loulas είπε...

Ειλικρινά θλίβομε από την απόφαση τού Ν Αλεξόπουλου να μην διεκδικήσει το αξίωμα του Υποψηφίου Δημάρχου του διευρυμένου Δήμου, Άτομο με μεγάλη προσφορά στην τοπική κοινωνία ,και όχι μόνο,εξαίρετος οικογενειάρχης ΕΝΤΙΜΟΣ υπάλληλος τις Εφορίας, Συνδικαλιστής τις ΔΑΚΕ επί χρόνια ξεκάθαρος και όχι ιμιτασιόν Νεοδημοκράτης αγαπητός από όλους έχει την εκτίμηση όλου του κόσμου, Η απόφαση του είναι σεβαστή, πέραν όμως από τούς λόγους τις πολιτικής και οικονομικής συγκυρίας πού επικαλείται ,είναι γνωστό ,ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να συμμετέχει σε κάθε είδους αλχημίες,συναλαγές. Και συμβιβασμούς με οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο.Σταθερός και σώφρων πιστεύω πώς μέτρησε τα υπέρ και τα κατά για να καταλήξει στην απόφαση του αυτή.Κρίμα όμως για την πόλη θα είχε ένα Δήμαρχο πού θα τιμούσε την πόλη και το αξίωμα του. Και κάτι τελευταίο που ήρθε στο μυαλό μου,ας τρέξουν κάποια ανθρωπάκια να γλύφουν τον Δημητριάδη ίσως πάρουν κάποιο πόστο και κάποιο μισθό αν θα βγούνε βέβαια .διότι ο λαός είναι ο τελικός κριτής.

Ανώνυμος είπε...

άσε ρε λούλα τον πρόλογό σου για τον Αλεξόπουλο, και πριν 4 χρόνια τα ίδια έκανε και πριν από 8 χρόνια πάλι τα ίδια έκανε, διαφήμιση κάνει ο άνθρωπος τον εαυτό του, σιγά μη ασχοληθεί με τα κοινά, αυτός τρώει ψωμί από την δημαρχεία και χωρίς να είναι στα έδρανα... ο Δημητριάδης είναι ικανός δήμαρχος και μακάρι να βγει δήμαρχος στον διευρημένο πλέον δήμο αλεξάνδρειας... εσύ λούλα πάνε γλύφε αλλού

Ανώνυμος είπε...

pia prosfora re paidia????pou itan o alexopoulos otan katebasan ton karamousa????plaka me kaneis tora???

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον προηγουμενο.Μπραβο

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "ΟΡΦΑΝΑ" ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ; ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΑ ΑΘΕΟΦΟΒΑ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ή ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

loulas είπε...

Φίλοι ανώνυμοι οι αλήθειες είναι πικρές Εξαρτάτε πώς βλέπει ο καθένας τον υποψήφιο Δήμαρχο και μάλιστα με διευρυμένες αρμοδιότητες άλλοι θέλουν να υπηρετήσουν το θεσμό και άλλοι για να τα οικονομήσουν, Στην περιοχή που ζούμε γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, Βέβαια είναι γνωστό από παλιά πια άτομα μας οδηγούν σε κατά καιρούς σε λανθασμένες επιλογές και δυστυχώς πολλοί είναι αυτοί που ακολουθούν είτε γιατί κάποτε πέρνανε κλούβες από την ένωση η με τις γνωστές αποσύρσεις η γιατί παίρνουν νερό με διάφορους τρόπους από το ΤΟΕΒ και για χίλιους άλλους ρουσφετολογικούς λόγους, Όμως η ένωση έκλεισε και όλα πάνε κατά διαόλου αλλά αυτό δεν τους νοιάζει κάπου όμως βολεύονται με όλα αυτά, Μήπως ξεχνάτε ότι κάποτε μας επέβαλαν τον Κουκουλούδη για υποψήφιο Δήμαρχο? Ότι πούλησαν τον Στεφανάκη γιατί δεν γινότανε τα καπρίτσια τους και για το χατίρι του προστάτη τους Σπάρτση? ΔΕΝ ήτανε απέναντι στο Καραμούσα? Τότε στήριζαν Δριστά τώρα Δημητριάδη που το 2002 είχε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ το2006 αποστάτης απέναντι στη Ν Δημοκρατία άραγε με ποια ανταλλάγματα? Δείτε όμως ποια από τα ξακουστά αυτά στελέχη βόλεψαν στο Δήμο τους αδελφούς τους και μάλιστα σε μόνιμες θέσεις? Όλα αυτά ξέρεις για το,,,,,καλό του τόπου, Ο βιολογικός λειτουργεί η μπόχα όμως στη Ν Δημοκρατία καλά κρατεί,

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ. ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ, ΚΡΙΜΑ