Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Νέο ΔΣ εκλέγουν σήμερα οι αστυνομικοί υπάλληλοι

φωτ. αρχείου: Κινητοποίηση ΠΟΑΣΥ
Δυο ψηφοδέλτια διεκδικούν από σήμερα το πρωί την προτίμηση των αστυνομικών υπαλλήλων του Νομού Ημαθίας. Οι αστυνομικοί υπάλληλοι καλούνται να αναδείξουν τη νέα τους διοίκηση στο Σύλλογό τους στο νομό καθώς επίσης και τους αντιπροσώπους τους για την ΠΟΑΣΥ.
Στα δυο ψηφοδέλτια μετέχουν...
αστυνομικοί από όλο το νομό και μπορούμε να πούμε ότι το ένα έχει "χρώμα" κυρίως της ΝΔ και το άλλο του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, και στα δυο ψηφοδέλτια μετέχουν ως υποψήφιοι και του "αντιθέτου" χώρου που όμως εδώ και λίγα χρόνια σε κυβερνητικό επίπεδο έχουν καταστεί συγκυβερνώντες.
Οι αστυνομικοί υπάλληλοι ψηφίζουν στην ΑΔ Ημαθίας παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Βέβαια, θα μπορούσαν να στηθούν κάλπες σε όλα τα Αστυνομικά τμήματα της Ημαθίας αλλά φαίνεται ότι τα έξοδα για παρουσία ισάριθμων δικαστικών ήταν πολλά και ήταν δύσκολη μια τέτοια επιλογή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψηφοδέλτια? Νισάφι ρε παιδιά δεν τους σιχαθήκατε ακόμη

Ανώνυμος είπε...

Τα ψηφοδέλτια κατά σύνολο ήταν ανεξάρτητα. Οποιαδήποτε παραπομπή σε πασόκ και νδ είναι άστοχη. Αν έπεσε στο αυτί σας κάποιο σχόλιο περί αυτών των κομμάτων να γνωρίζετε πως ήταν παραμύθια που έπλασαν κάποιοι κακόβουλοι για να πλήξουν τον αντίπαλο συνδυασμό. Και απευθύνονταν φυσικά σε όσους έχουν συνηθίσει να τρώνε αμάσητη την τροφή τους. Μη γίνεστε από αυτούς λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ακόμη Πασοκ; Θα υπάρχει σε λίγο καιρό ΝΔ; Οταν κάποιοι δεν έχουν να προβάλλουν προτάσεις, χρησιμοποιούν τα κόμματα.Γιατί πολύ απλά αυτά τους τάιζαν τόσα χρόνια και θα τους ταίζουν.