Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Παρέμβαση της ΕΑΣ Ιωαννίνων για την Δωδώνη

H Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, με την σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων Ενώσεων, απηύθυνε επιστολή στον Ειδικό Εκκαθαριστή της ΑΤΕ Α.Ε. κ. Νικόλαο Μαράντο, την οποία κοινοποιεί στον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στους εκπροσώπους των κομμάτων της Βουλής, στους τοπικούς βουλευτές της Ηπείρου και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε, καθώς και...
 στο Δ.Σ. της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ ΑΒΓΗ. Με την επιστολή αυτή, εν όψει της σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ ΑΒΓΗ, την οποία η Ένωση αιτήθηκε βάσει του δικαιώματος της μετοχικής μειοψηφίας και η οποία έχει οριστεί για την 29η Οκτωβρίου, αλλά και της από 11 Σεπτεμβρίου ε.ε. επιστολής με την οποία οι Ενώσεις εκθέσανε τα νομικά τους επιχειρήματα και τα προβλήματα που υφίστανται σε τυχόν μεταβίβαση των μετοχών της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ, η Ένωση ζητά να μη ληφθεί καμία απόφαση για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΑΤΕBank πριν από τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης και της συζήτησης του θέματος σε αυτήν.
Τονίζεται εκ νέου ότι βάσει του άρθρου 8 παρ. 1 του Καταστατικού της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ ΑΒΓΗ, ισχύει ο περιορισμός μεταβίβασης των μετοχών που κατέχει η ΑΤΕ σε άλλα πρόσωπα πλην των λοιπών μετόχων της εταιρείας.

http://www.paseges.gr/el/news/Parembash-ths-EAS-Iwanninwn-gia-thn-Dwdwnh

Δεν υπάρχουν σχόλια: