Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο εργοστάσιο της ΔΩΔΩΝΗ. Πολιτική εξόρμηση στην Ήπειρο

Αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με επικεφαλής τον Άγγελο Χάγιο, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επισκέφτηκε στις 22 Οκτωβρίου την αγωνιζόμενη και κατειλημμένη Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στα Γιάννενα. Εκφράζοντας την ολόπλευρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον...

αγώνα των κτηνοτρόφων και των εργαζόμενων ενάντια στο επιχειρούμενο μαφιόζικο ξεπούλημα-ιδιωτικοποίησή της.
 
Όπως τονίστηκε στην παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους εργαζόμενους του κατειλημένου εργοστασίου, ο αγώνας αυτός αντικειμενικά συνδέεται με τον αγώνα ενάντια στην καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει η τρικομματική σαπίλα, η ΕΕ, το ΔΝΤ και το ελληνικό κεφάλαιο… Καταστροφική πολιτική που δεν σταματάει με ευχολόγια και πολιτικά τερτίπια, μα με την οργάνωση ενός λαϊκού-εργατικού ξεσηκωμού που θα εκδιώξει την «σιδερένια φτέρνα» των βαρβάρων και των μαφιόζων.
Λαϊκό- εργατικό ξεσηκωμό που σε αυτόν θα πρέπει να πρωτοστατήσουν οι εργαζόμενοι εργάτες και κτηνοτρόφοι της ΔΩΔΩΝΗΣ για να σταματήσουν, μια και καλή, τα σχέδια για το ξεπούλημα της εταιρίας.
Την προηγούμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε μαζική πολιτική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πρέβεζα, με ομιλητή τον Άγγελο Χάγιο, ενώ η πολιτική εξόρμηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Ήπειρο συνεχίστηκε στην με συσκέψεις και συνέντευξη τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: