Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ- Μυστική συγκέντρωση συμμοριτών υπό την προστασία αστυνομικών

Χθες βράδυ (24/10) έγινε με απόλυτη μυστικότητα πολιτική συγκέντρωση των Ναζί στην Αναρραχη, ένα χωριό λίγο έξω από την Πτολεμαϊδα.
 
Η συγκέντρωση (50 άτομα, άτομα από Κοζάνη κυρίως, αλλά και απο Πτολεμαΐδα, Άρδασσα, Αναρράχη, Εμπόριο) είχε περιφρούρηση ξυρισμένων και , φυσικά, μπάτσων. Ύστερα από αυτό, είναι πολύ πιθανό να... εικάσουμε ότι η προσπάθεια για τα επόμενα γραφεία τους δε θα γίνει "Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα" (όπως είχαν ανακοινώσει παραπλανητικά) αλλά στην Πτολεμαΐδα (με τη στρατιωτική λογική "φτιάχνουμε ισχυρό κέντρο και μετά εξαπλωνόμαστε στην περιφέρεια", κάτι που δείχνει ότι έχουν πρόβλημα και με τις δυνάμεις τους και χρειάζεται να μεταφέρουν κόσμο από δώ κι από εκεί).

Σε κάθε περίπτωση καλούμε τους κατοίκους της Εορδαίας, του Ν. Κοζάνης, της Δυτικής Μακεδονίας σε αντιφασιστική εγρήγορση κι αγώνα, σε ενίσχυση των αντιφασιστικών πρωτοβουλιών.Να τσακίσουμε το κεφάλι του φιδιού, που βγήκε απο το αβγό, όσο είναι μικρό. Δεν υπάρχει απάντηση στα μνημόνια χωρίς απάντηση στο ρατσισμό και τους φασίστες, που είναι οι μπράβοι του συστήματος.

Πριν 68 χρόνια οι Ναζί εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα με τους μαζικούς αγώνες του λαού και του ΕΑΜ. Ο λαός της περιοχής υπέφερε μαζικά από τους Γερμανούς ναζί και τους Έλληνες δοσίλογους-προδότες, γιατί αντιστάθηκε με απεργίες και διαδηλώσεις, γιατί τάχτηκε με την Αριστερά, αλλά και λόγω του έντονου σλαβομακεδονικού στοιχείου της. Τα τάγματα ασφαλείας, η ΠΑΟ, η "Χ" ήταν οι συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών, κι αυτούς τιμούν σήμερα οι Νεοναζί της Χρυσής Αυγής.Είναι ανεπιθύμητοι και δε θα τους αφήσουμε να κάνουνε νέα εγκλήματα για να θησαυρίζουν οι σύγχρονοι μαυραγορίτες (Μπόμπολας,Σάλλας, Λάτσης κλπ).

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ

Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: