Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΦΑΣΙΣΤΑΣ ή ΒΛΑΚΑΣ; Ο γραμματέας της ΔΑΠ Χίου θέλει να ανοίξουν Μακρόνησος και Γυάρος

Ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χίου γράφει ότι πρέπει να αρχίσουν να καθαρίζονται Μακρόνησος και Γυάρος. Αυτός ο φασίστας που σε τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τα ασπόνδυλα της Συμμορίας παίρνει μια "πληρωμένη" απάντηση από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ του νησιού και η οποία είναι:
 
Η δήλωση του Χριστοδούλου, γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χίου, σε μέσο...
κοινωνικής δικτύωσης ότι τον «έχουν συχάνει(;) τελείως αυτοί οι “έξυπνοι” και “ανοιχτομυαλοι”…» και ότι «πρέπει να ξεκινήσουν να καθαρίζουν Μακρόνησο και Γυάρο σιγά σιγά..», αποτελεί προφανώς συνέπεια και συνέχεια της φασιστικής πολιτικής γραμμής του κόμματός του.
Ποιος ξεχνά άλλωστε τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Σαμαρά, για«επανακατάληψη των πόλεων» ή εκείνη ότι «Έχουν γεμίσει οι μετανάστες τα νηπιαγωγεία και οι Έλληνες δεν μπορούν να μπουν στον παιδικό σταθμό. Αυτό τέρμα.» με την αντίστοιχη έμπρακτη συνεργασία Δένδια, Στυλιανίδη και λοιπών στελεχών της ΝέαςΔημοκρατίας(;) – Χρυσής Αυγής στο δρόμο, τη βουλή, τους βρεφονηπιακούς και τους πρόθυμους δήμους (όπως και στη Χίο που οι ΠΑΣΟΚικοι τοπικοί εκπρόσωποι της μαύρης συγκυβέρνησης δώσαν τα ζητούμενα στοιχεία), αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία.
Βέβαια, ο ΔΑΠίτης Χριστοδούλου (όπως και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χίου, Περικλής Λουκάς που συνεχάρη με δική του ανάρτηση τον γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ), ίσως θα πρέπει να αναζητήσει νέα κολαστήρια και τόπους εξορίας για εκείνους που δεν τους αρέσουν μιας και η ίδια η κυβέρνησή του, διαθέτει τα διάφορα ξερονήσια προς αξιοποίηση σε “επενδυτές”. Εκτός κι αν υπάρχουν σχέδια να αξιοποιηθούν οι εξόριστοι σε αυτά για την κατασκευή και λειτουργία των εν λόγω “επενδύσεων” (sic!).
Είναι ζήτημα σοβαρό οι συγκεκριμένες δηλώσεις Χριστοδούλου και η πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά και συνολικά η κοινωνία της Χίου, οφείλει να καταδικάσει τέτοια φαινόμενα, ενώ ο φοιτητικός σύλλογος στον οποίο ανήκει πρέπει να πάρει θέση για το θέμα, ακόμα και έμπρακτα βάσει καταστατικού του, αν και εφόσον διαπνέεται από τις στοιχειώδεις δημοκρατικές αρχές και ευαισθησίες!
Το εμφυλιοπολεμικό και χουντικό κλίμα που προσπαθεί να καλλιεργήσει εδώ και αρκετό καιρό, τόσο η ΝΔ παρέα με τη Χρυσή Αυγή, καθώς και η αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν στις πλάτες μας η Τρόικα εσωτερικού, με την Τρόικα εξωτερικού για λογαριασμό του κεφαλαίου και προωθεί πλήρως τέτοιες λογικές φασισμού και κοινωνικού κανιβαλισμού πρέπει να ανατραπεί. Ο εργαζόμενος λαός μας, οφείλει επιτέλους να πάρει τη ζωή του στα χέρια του και να στείλει τους καταπιεστές και δυνάστες του στον κάλαθο της ιστορίας.
Η ιστορία γράφεται στους δρόμους με ανυπακοή-αγώνες-ρήξη-ανατροπή!
 
Ο Χριστοδούλου, αφού διαπίστωσε ότι εκτέθηκε έβγαλε μια ανακοίνωση και "μαζεύει" την φασιστική χοντράδα του.
Η ανακοίνωση είναι:
 
Στη σημερινή εποχή είναι πολύ εύκολο να επιτίθεσαι και να κρίνεις πρόσωπα κρυμμένος πίσω από μία οθόνη. Τουτέστιν, χθες χρησιμοποιήθηκε σχόλιο μου που έκανα στον κολλητό μου φίλο, διαφορετικής πολιτικής άποψης από την δική μου, για την ακρίβεια αριστερών πεποιθήσεων, με τον οποίο μιλάμε όπως είναι λογικό αρκετές φορές στην πλάκα.
Το σχόλιο αυτό ήταν ακραίας πολιτικής άποψης και το αναγνωρίζω όπως το αναγνωρίζει και ο ίδιος ο παραλήπτης, χωρίς αυτό να αναιρεί τις φιλελεύθερες απόψεις μου και τον πολιτικό μου χώρο στον οποίο ανήκω. Οι ίδιοι που έκοψαν και “έκλεψαν” αυτό το σχόλιο από τα δεκάδες που είχαν γραφτεί στη συγκεκριμένη δημοσίευση, είναι εκείνοι που την ημέρα των φοιτητικών εκλογών έβριζαν, απειλούσαν την σωματική ακεραιότητα μέλων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χίου με ΚΑΔΡΟΝΙΑ εντός του Πανεπιστημιακού χώρου.Εκείνοι που καλλιεργούν τον ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ.

Εκείνοι που βρίζουν, χλευάζουν και τρομοκρατούν τα μέλη της ΔΑΠ με συνθήματα στους τοίχους των σχολών της Χίου. Εκείνοι που φιμώνουν την ελεύθερη έκφραση ιδεών και απόψεων σκίζοντας αφίσες της ΠΡΩΤΗΣ παράταξης της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ.
Καταλαβαίνω την κίνηση να βρουν κάποια αφορμή να λασπολογήσουν εναντίον μου και πολύ περισσότερο εναντίον της παράταξης που εκπροσωπώ στο νησί. Μία παράταξη που αποτελείται από μέλη που προάγουν και υπερασπίζονται την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την συνδικαλιστική δράση. Που σέβονται και προστατεύουν το Πανεπιστήμιο. Που με τις προτάσεις μας και τις ιδέες μας μαχόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον μας.
Τέλος, θέλω να αναφέρω ότι είμαι πολύ υπερήφανος που ανήκω σε αυτήν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ. Χαίρομαι που εκπροσωπώ την παράταξη στο νησί, μα περισσότερο είναι τιμή μου που συμπορεύομαι μαζί με ανθρώπους που προάγουν τον διάλογο, την δημοκρατία, που ενδιαφέρονται για το Πανεπιστήμιο όσο και για την πρόοδο της κοινωνίας της χώρας
 

3 σχόλια:

OMADEON είπε...

Ααα... κατάλαβαααα...

"Αστειευόταν", δηλαδή έλεγε καμμια μαλακία για να περνάει η ώρα.

Ε, άααντε τώρα το κόκκινο λιοντάρι, να πιστέψει τον μπλε λαγό, που λέει ότι "συκοφαντήθηκε" ο καημένος...


Ανώνυμος είπε...

Το φασιστάκι είναι και ψεύτης.Διόλου παράξενο.Τα περί καδρονιών είναι εξωφρενικά .Μου έχει κάνει εντύπωση η υπομονή και η ανοχή των άλλων φοιτητών απέναντι στην προκλητικότητα της ομάδας του.Τα παιδιά που αυτός ο μαλάκας κατηγορεί είναι ανεκτικά και ευγενικά σε υπερβολικό βαθμό

Ανώνυμος είπε...


η γενικη συνελευση του τμηματος διοικησης επιχειρησεων στη Χιο
του απαγορεψε την εισοδο στις γενικες συνελευσεις και τοιχοκολλησε καταγκελια για τον βλακα