Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η ναζίστρια Ζαρούλια, ο "γαλάτης" Δραγασάκης και η απάθεια του Στυλιανίδη- Τι τους κοιτάτε ρε;

Η κυρία αρχηγού, η Ζαρούλια ντε που έγινε βουλευτίνα επειδή είναι γυναίκα του αρχισυμμορίτη Μιχαλολιάκου, αποκάλεσε τους μετανάστες "υπάνθρωπους" και "τρισάθλιους". Μέσα στη Βουλή η συμμορίτισσα έκανε μια τοποθέτηση αντάξια των ιδεολογικών προγόνων της, των Γερμανών ναζιστών που δολοφόνησαν εκατομμύρια τσιγγάνους, Ρώσους, Έλληνες, Σέρβους, Βούλγαρους, Εβραίους, ΑμΕΑ ....

Η Ζαρούλια, μέλος της...
Συμμορίας που ένα τμήμα του λαού έστειλε στη Βουλή και καλά να πάθουμε, με αφορμή ερώτηση προς τον ΥΠΕΣ Στυλιανίδη έβγαλε χολή κατά των μεταναστών και την άφηνα να μιλάει. Ο Δραγασάκης έκανε εκείνη την ώρα προεδρείο και αφού άκουσε το παραλήρημα της περιορίστηκε να της πει ότι "θα πρέπει κυρία συνάδελφε να τα πείτε αυτά στο συμβούλιο της Ευρώπης που συμμετέχετε" Μιλάμε ότι ο Γ. Δραγασάκης είναι τέρας ευγενείας.

Ο υπουργός Στυλιανίδης καθόταν ακίνητος κι αμίλητος και άκουγε το ρατσιστικό της παραλήρημα και δεν σηκώθηκε να πει "φτάνει ρε φασίστο, φτάνει ρε υπάνθρωπο αντικείμενο που το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να σπέρνετε μίσος και να μαχαιρώνετε ανθρώπους".  Δεν άνοιξε το στόμα του όμως ο Στυλιανίδης που υποτίθεται έχει και "ευρωπαϊκή παιδεία" αφού θήτευσε και στις Βρυξέλλες τα παλιά χρόνια.

Πόσο θλιβεροί είναι όλοι τους όταν ανέχονται τους φασίστες να μιλάνε, να παρίστανται στην ίδια αίθουσα μ΄ αυτούς και δεν τους μποϋκοτάρουν συστηματικά. Αν ήθελαν να τους αποδομήσουν θα έπρεπε να απείχαν συστηματικά από τις ομιλίες τους, τις παρεμβάσεις τους και στο προεδρείο να ήταν οι απολύτως απαραίτητοι. Αρκετά με τις δικαιολογίες περί νομιμότητας και άλλες τρίχες. Οι φασίστες πρέπει να εξαφανιστούν από το πολιτικό προσκήνιο πάση θυσία και αυτό θα γίνει όταν αποφασίσει η Αριστερά να δράσει ενωτικά και αποφασιστικά τόσο στους θεσμούς όσο και κυρίως στους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: