Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Ας αφήσουν τις παπαριές ορισμένοι ΣΥΡΙΖΑιοι - Το αντιφά μέτωπο πρέπει να μαζικοποιηθεί

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- αντιφασιστική παρέμβαση το Σάββατο
Θα πρέπει να ενόχλησε πολλούς τελικά το γεγονός ότι το Σάββατο έγινε μια ενωτική αντιφασιστική παρέμβαση στην Αλεξάνδρεια που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν. Είκοσι περίπου αντιφασίστες από την ευρύτερη περιοχή μέσα στα πλαίσια της αλληλεγγύης συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία του Πνευματικού Κέντρου και αφού διαβάστηκαν συνθήματα έκαναν πορεία επί της οδού Βετσοπούλου και ακολούθησε πέρασμα...
στη λαϊκή αγορά όπου έγινε και διανομή υλικού.

Το αντιφασιστικό μέτωπο έχει ως μοναδικό στόχο την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση όλων όσοι δηλώνουν αντιφασίστες σε μια ενεργό συμμετοχή σε διάφορες δράσεις ώστε να μη δοθεί χώρος στους συμμορίτες της Χρυσής Αυγής να κάνουν "παιχνίδι" μόνοι τους.
Ουδείς από μας είπε ότι πάμε για "θερμή" αναμέτρηση με τους συμμορίτες ούτε τέτοια επιδίωξη έχουμε. Ενημέρωση και δυναμική παρέμβαση θέλουμε να κάνουμε πάντα και όχι νερόβραστες ανακοινώσεις ή δελτία τύπου. Αυτή είναι η διαφορά όσων έχουν ενοχληθεί και επιχειρούν να διατυπώσουν γελοία επιχειρήματα ώστε να ακυρώσουν τη δράση ή ακόμα χειρότερα να την απαξιώσουν.

Προφανώς, όλοι αυτοί που δηλώνουν αριστεροί και αντιφασίστες αλλά στο δρόμο δε βγαίνουν, εκφράζουν απόψεις που είναι απολίτικες, γελοίες και εντελώς ...πασοκικές. Είπε ένας γνωστός και μη εξαιρετέος ότι αν βγαίνουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι στο δρόμο για αντιφασιστική διαδήλωση τότε θα του κολλήσουν την ταμπέλα του ενός άκρου!!!

Μιλάμε για τη μεγαλύτερη βλακεία που έχω διαβάσει την τελευταία βδομάδα. Αν επικρατούν τέτοιες απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ τότε ας βγουν να το πουν από τώρα ότι έγιναν ΠΑΣΟΚ και μάλιστα του χειρίστου είδους.
Τύποι που βιάζονται να δουν εξουσία, που ήδη έχουν σκιστεί να μπουν από τώρα στα ενδότερά της, που κοιμούνται και ονειρεύονται γραφεία με αναπαυτικές πολυθρόνες είναι αυτοί που λένε τέτοιες παπαριές.

Αν θέλουν στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας να συμβάλλουν σε κάτι σωστό ας αφήσουν τις αναλύσεις του καναπέ και του καφενείου και ας έρθουν μαζί μας στην πλατεία, στη λαϊκή και όπου αλλού αποφασίσουμε για να πυκνώσουν με την παρουσία τους το αντιφασιστικό μέτωπο. Μόνο έτσι θα καταστήσουμε αποτρεπτικό το περιβάλλον για τους συμμορίτες της Χρυσής Αυγής. Διαφορετικά, ας μην εκπλαγούμε όταν μάθουμε να ανοίγουν και γραφεία στην Αλεξάνδρεια....

Δεν υπάρχουν σχόλια: