Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΓΑΠ- ΨΥΧΑΡΗΣ: ΑΣ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ..ΕΠΟΜΕΝΟΙ

Σας παραξένεψε; Πάθατε; Δε νομίζω. Είναι κοινό μυστικό η διαπλοκή των εκδοτών με την πολιτική εξουσία και πλέον θεωρείται αυτονόητη. Όλοι γνώριζαν τις στενές σχέσεις του ΔΟΛ με τους εκάστοτε πρωθυπουργούς. Διακρίσεις δεν έκανε αν ήταν του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ. Εξ άλλου, όλοι πληροφορηθήκαμε ότι ο υιός Ψυχάρης ήδη έπιασε δουλειά ως... σύμβουλος του Σαμαρά. Τυχαίο;
Ο Ψυχάρης ζήτησε δάνειο, κι άλλο δάνειο για την ακρίβεια. Δάνεια επί δανείων δηλαδή σαν αυτά που λέμε θαλασσοδάνεια. Τα παίρνουν τα εκατομμύρια και δεν τα επιστρέφουν ποτέ. Ζήτησε αλλά δεν του το έδωσε η Εθνική γιατί έκανε παρέμβαση ο ΓΑΠ.
Ε, αφού δεν πήρε το δάνειο ο ΔΟΛ τότε άρχισε το ΒΗΜΑ να ανακαλύπτει σκάνδαλα. Το γνωστό τροπάρι που όλοι ξέρουν αλλά κανείς εκ των πολιτικών δεν τολμά να αμφισβητήσει γιατί είναι απολύτως εξαρτώμενοι. Είναι απολύτως "πιασμένοι" όλοι τους και φοβούνται μη χαλάσει η δημόσια εικόνα τους.
Ας τους λουστούν τώρα και να τους χαίρονται και οι επόμενοι.
Διαβάστε την ανακοίνωση του Ψυχάρη:

"Είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ εζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα της οποίας είναι πελάτης τα τελευταία 90 χρόνια. Η Εθνική είπε όχι επισήμως. Ανεπισήμως μας είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου.

Είναι προφανές ότι παρεμβάσεις στις τράπεζες εναντίον εφημερίδων που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες των κυβερνώντων μαρτυρούν φασίζουσα νοοτροπία.

Είναι αυτονόητο ότι μαζί με την εξουσία χάνεται και η μνήμη, ακόμη και για εντελώς πρόσφατα γεγονότα.

Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: