Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΠΑΙΔΕΣ

Ένα ζεστό και γεμάτο χαμόγελα πρωινό είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου οι μαθητές του προγράμματος Σχολικής Ένταξης τσιγγανοπαίδων (ΡΟΜ) στη Λέσχη Αξιωματικών Βέροιας.
Στη φιλόξενη αίθουσα της...

Λέσχης που ευγενώς παραχωρήθηκε από το Διοικητή του Β’ΣΣ, Αντιστράτηγο κ. Κων/νο Τόπη, παρουσία εκπροσώπων της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, του Στρατού, της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης, των Δ/των και των δασκάλων των 4ου, 5ου, 8ου Δημοτικών σχολείων καθώς και του Τμήματος Εφήβων που έχουν ενταχθεί οι μαθητές ΡΟΜ αλλά και των ίδιων των μαθητών, πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση γεμάτη από χαμόγελα, μουσική και χορό κατά την οποία κόπηκε η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και μοιράστηκαν δώρα.

Ο Δήμος Βέροιας, ο οποίος έφερε την οργανωτική ευθύνη της εκδήλωσης, εκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο Κοιν. Προστασίας, Παιδείας και Αλληλεγγύης κα. Βαρβάρα Σταυροπούλου, τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου καθώς και τη Δ/ντρια Πρόνοιας, κα. Αναστασία Μαρασλή. Την επιμέλεια και παρουσίαση της εκδήλωσης είχαν η κοινωνική λειτουργός κα. Ταναμπάση μαζί με τα στελέχη του ΚΗΦΗ.

ΕΠΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: