Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ "ΔΗΜ.Ο.Σ." - ΑΣ. ΞΗΡΟΤΥΡΗ

Έγινε χθες σε πολύ ζεστό και συντροφικό κλίμα, με συμμετοχή πολλών μελών και φίλων της "ΔΗΜ.Ο.Σ." η Ολομέλεια της Αυτοδιοικητικής μας Παράταξης για "τα χρόνια πολλά και την καλή χρονιά" και μια παράλληλη ενημέρωση για τα... Περιφερειακά θέματα.
Από την επικεφαλής - Περιφερειακή Σύμβουλο - Ασημίνα Ξηροτύρη, τα στελέχη της "ΔΗΜ.Ο.Σ." στις Περιφερειακές Ενότητες (Νομούς) Κεντρικής Μακεδονίας : Αδάμ Δράγα, Παύλο Παπαδόπουλο, Καίτη Τσαρουχά, Χρίστο Σπίγγο, Λεωνίδα Τσιρόπουλο και από τον γραμματέα της "ΔΗΜ.ΑΡ" Θεσσαλονίκης Σάκη Παπαθανασίου εκφράσθηκαν ευχές: Για μία καλή χρονιά! με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη, με προσφορά στους αγώνες για τα δικαιώματα στην εργασία και στην ποιότητα της ζωής. Τονίζοντας ότι στη νέα χρονιά η αγωνία για την κοινωνική έκρηξη μεγαλώνει, ενώ η ελπίδα εκπνέει.
Ότι για να δώσουμε διέξοδο και κουράγιο χρειάζεται να εξασφαλίσουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας, χρειάζεται συλλογικότητα για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα και αξιοπρεπή τη διαβίωση όλων.

Στην Αυτοδιοίκηση, αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή ως μέλη και φίλοι της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ",  μας χρειάζεται αγωνιστικότητα και όραμα για να ανατρέψουμε τις πολιτικές της σήψης και να δημιουργήσουμε νέες δομές και αισιοδοξία στον ελληνικό λαό για την ανάκαμψη, την κοινωνική συνοχή, την δίκαιη ανάπτυξη...
Ακολούθησε μία γενικότερη πολιτική συζήτηση και στο τέλος μια ζεστή γιορτή με το παραδοσιακό κόψιμο της βασιλόπιτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: