Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΝΑΟΥΣΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΖ. ΠΑΠΑΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗ

Φτώχεια, ανεργία, απολύσεις, χαράτσια, "εφεδρείες", κ.λ.π., μέτρα που καταρακώνουν τον λαό.
Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την...τελείως άδικη πολιτική που στρέφεται εναντίον του λαού που υποφέρει.Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει, αυτή η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να υπάρξει μια...
άλλη, ριζικά διαφορετική, πολιτική. Που να καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων σε διατροφή, εργασία, υγεία, παιδεία, κ.λ.π.Οργανώνουμε στις 12 Οκτωβρίου, ώρα 8μ.μ., στο "Κιόσκι" Νάουσας, "Συγκέντρωση Οργής". Για να εκφράσουμε ελεύθερα, μέσα από συζήτηση για το πώς θέλουμε να παλέψουμε, ενωμένοι και με οποιαδήποτε ιδιότητα. Καλούμε το Εργατικό Κέντρο και τα Σωματεία του, τον Εμπορικό Σύλλογο και των Επαγγελματοβιοτεχνών, τους Δημοσιοϋπαλληλικούς Συλλόγους και Κινήσεις, Επιστημονικά Σωματεία, απλούς πολίτες, ανέργους, συμπολίτες της Επαρχίας μας, μαθητές, αγρότες, κ.λ.π., να συμμετέχουν.
Εκεί να αποφασίσουμε την συνδυοργάνωση της Μεγάλης Απεργίας στις 19 Οκτωβρίου και να την μετατρέψουμε σε Συλλαλητήριο όλων μας και όλης της περιοχής μας.
Καλούμε τα διοικητικά συμβούλια των συλλογικοτήτων, και όπου αυτά αδρανούν,τα μέλη τους, να πάρουν πρωτοβουλίες για γενικές συνελεύσεις, ώστε στις 12 Οκτωβρίου να βρεθούμε με έτοιμες προτάσεις στη "Συγκέντρωση Οργής".Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ.
.......................................................................
Σε κοινή τους δήλωση, δημόσιοι υπάλληλοι από διάφορους χώρους εργασίας, εν ενεργεία και απόμαχοι, συνυπογράφουν΄"Εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι,εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, βλέπουμε τη ζωή μας να αλλάζει δραματικά με τις αποφάσεις της τρόικας και της κυβέρνησης. Το εισόδημά μας συρρικνώνεται απελπιστικά και άδικα ενώ ταυτόχρονα καλλιεργειται συνειδητά κοινονικός αυτοματισμός και αλληλοφαγία εναντίον μας. Ξέρουμε οτι δεν φταίμε εμείς για την κρίση και θα επιδιώξουμε να την πληρώσουν αυτοί που την δημιούργησαν.
Είμαστε οργισμένοι και θα είμαστε στην "Συγκέντρωση Οργής" στις 12 Οκτωβρίου, ώρα 8μ.μ., στο " Κιόσκι" Νάουσας, ώστε μαζί με τους άλλους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους να προγραμματίσουμε τη Μεγάλη Απεργία της 19 Οκτωβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: