Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

KOΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας στο Πλατύ, μια συναυλία που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή για την ανατροπή της απόφασης της Υφυπουργού Παιδείας Ε. Χριστοφιλλοπούλου να καταργήσει το Γυμνάσιο.
Δεκάδες κάτοικοι του Πλατέος ανταποκρίθηκαν στο...κάλεσμα της Σ.Ε. και συνέρρευσαν στην αυλή του σχολείου όπου άκουσαν και χειροκρότησαν νεαρούς και μεγαλύτερους καλλιτέχνες του χωριού που έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση.
Κοινό αίτημα όλων των κατοίκων αλλά και της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας είναι να ανακληθεί η απόφαση της Χριστοφιλλοπούλου και είναι σαφές ότι η πλέον λογική απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας θα είναι η ανάκληση της απόφασης και η λειτουργία όλων των Γυμνασίων της ενότητας Πλατέος και αυτή τη χρονιά.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα έχουμε βίντεο από τη σημερινή εκδήλωση και φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μετά από πολύ καιρό βλέπουμε ξανά τους συγχωριανούς μας να συσπειρώνονται και να στηρίζουν την προσπάθεια για το σχολείο μας.

Επιτέλους τα κόμματα ξεριζώθηκαν από τον τόπο μας και ίσως δούμε μια καλύτερη μέρα, ένα πιο όμορφο και ελπιδοφόρο αύριο.

Χίλια μπράβο σε όλους τους Πλατιώτες και Πλατιώτισσες αλλά και σε πολλούς ακόμα φίλους από τις γύρω περιοχές.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν αν γίνει μια καταγγελία στο Υπουργείο Παιδείας έχουν να φάνε πρόστιμα κάποιοι... 1.Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε περίοδο που το σχολείο είναι κλειστώ να ανοίξουν οι πόρτες του σχολείου. 2.Ποιος έδωσε την άδεια να ανάψουν τα φώτα του σχολείου και οι προβολής με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να επιβαρύνει το σχολείο. 3.Ποιος έδωσε την άδεια σε σχολικό συγκρότημα να γίνετε συναυλία μια εκπαιδευτικού χαρακτήρα. 4.Ποιος προσκάλεσε άτομα σε συγκρότημα δημοσίου χώρου χωρίς άδεια από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Είμαι περίεργος αν απαντήσει κάποιος όχι από τους ανώνυμους αλλά από τα δύο υπουργεία που στέλνω το έμαιλ

Ανώνυμος είπε...

κι εγω ειμαι περιεργος σαν ποσο παπαρας μπορει να εισαι εσυ;

Μπουτζής Γρηγόριος είπε...

Προφανώς εσύ ανώνυμε που θα στείλεις τα mail στα υπουργεία επιθυμείς όσο τίποτε άλλο να κλείσει ένα σχολείο.Θα ήταν λάθος να προσπαθήσω να σε πείσω πως αυτό δεν συμφέρει κανέναν σε βάθος χρόνου.Ίσως αν έβγαζες την κουκούλα του ρουφιάνου να έβλεπες καλύτερα και όχι τόσο κοντόφθαλμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε "Ανώνυμε".
1) Το σχολείο δεν είναι "κλειστώ", αλλά υπο κατάλληψη. ΤΙ ακριβώς δεν καταλαβαίνετε απο αυτό;
2) Το ρευμα είναι το πρόβλημα ε; ΟΚ.
3) Το μόνο σχολικό συγκρότημα ήταν τα παιδιά του γυμνασίου. Όλοι οι άλλοι δεν έχουν καμία σχέση με το σχολείο. Είναι άτομα που νοιάζονται.
4) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε. Τη μία μας λέτε για "συγκρότημα δημοσίου χώρου", και την άλλη για "άδεια". Δημόσιος χώρος = κοινόχρηστος χώρος. Σε λίγο θα μας πείτε οτι πρέπει να πάρουμε άδεια για να περπαταμε στο δρόμο, να κοιτάζουμε τον ουρανό και να... αναπνέουμε! (για τα όνειρα, το παλευετε ήδη, "άνθρωποι" σαν εσάς)

Πηγαίνετε να μάθετε βασική γραμματική και απλό λεξιλόγιο σε κάποιο σχολείο (οτι δεν γράφουμε "Κλειστώ" & "έμαιλ", αλλα "Κλειστό" και "e-mail"), και μετά ίσως σας ακούσουμε στο τι θα κανουμε και τι δεν θα κάνουμε στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ σχολείο. Μέχρι τότε, στείλτε όσα "έμαιλ" θέλετε.

Με εκτίμηση,
ένας απο τους "παρανόμους" που βγήκαν και έπαιξαν κιθάρα.

ΥΓ όταν βγάλεις στη φόρα το όνομα σου, θα το βγάλω κι εγώ.

Δ.

Ανώνυμος είπε...

To Sxoleio ekleise kai i aitia einai o dimarxos sas kai eseis katheste kai skoteoneste tora

Ανώνυμος είπε...

Εμεις δεν "σκοτεονομαστε". Εμείς κάνουμε τον αγώνα μας. Το σχολείο έκλεισε, και θα ανοίξει. Οι μόνοι που "σκοτεονονται" είναι αυτοί που έχουν:
1) έντονο χρωματισμό (είτε μπλε, είτε πράσινο κ.π.λ.)
2) συμφέρον στο να κλείσει το σχολείο
3) άτομα που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν.
Σε ποια κατηγορία ανήκετε κύριε ανώνυμε που δολοφονείτε τοσο άσχημα την Ελληνική Γλώσσα με τα "Greeklish"?

Και τι σας αφορά εαν εμείς σκοτωνόμαστε?
Κοιτάξτε την δουλειά σας, όπως κι εμείς δεν ενοχλούμε εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Moxla kopse kati!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο αγώνας μας συνεχίζεται.

Ενωμένοι όσο ποτέ, μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και μικροπολιτικά συμφέροντα.

Αγωνιζόμαστε για το σχολείο μας, το σχολείο μας τελεί υπό κατάληψη από το σύνολο των πολιτών του Πλατέος, αλλά και των γύρω περιοχών, που νοιάζονται.

Εμείς δίνουμε τους αγώνες μας στο δρόμο προτάσσωντας τα στήθη μας μπροστά και όχι με κουκούλα σε πολιτικά γραφεία, φιλώντας κατουρημένες ποδιές.

Αγώνας με αξιοπρέπεια και πάνω από όλα ηθική.

Συνεχίζουμε....

gimnasioplateos@gmail.com